2777
2789
عنوان

کمممک شیردان شدن بچه۴ماه ونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 36 پست
ببین این بیماری یه چیز کاملا نادر هست علت به وجود آمدنش هم میتونه ژنتیک باشه و اصلا ربطی به ازدواج ...

تاپیک هاتونوالان خوندم پس شماهم  داغ دیده هستین😔😔

ی سوال داشتم بیماری دخترتون چی تشخیص دادن؟؟

تاپیک هاتونوالان خوندم پس شماهم  داغ دیده هستین😔😔 ی سوال داشتم بیماری دخترتون چی تشخیص دادن؟ ...

بچم اولین بارکه بستری کردن گفتن بدنش۸۰درصدعفونت داره...بعدگفتن پلاکتش پایینه بعدگفتن کمخونی داره کم کم مشکلاتش بیشترشد....

این ک میگین این بیماری قبل تولدقابل تشخیص نیست پس چرادکتربمن گف آزمایش ژنتیک فقط برای بچه های بعدیت خوبه مشخص میکنه اگ اون بچم همین مریضی داشته باشه نزارن به دنیابیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم اولین بارکه بستری کردن گفتن بدنش۸۰درصدعفونت داره...بعدگفتن پلاکتش پایینه بعدگفتن کمخونی داره کم ...

آزمایش خودش جوابش اومده؟ 

ببین آزمایش شجره نامه ای میگیرن ازتون اگر تو آزمایش خودش چیزی نشون نداده باشه.... بعدم اونها فقط ژن های معروف را برسی میکنن

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته

آزمایش خودش جوابش اومده؟  ببین آزمایش شجره نامه ای میگیرن ازتون اگر تو آزمایش خودش چیزی نشون ن ...

ن هنوزجوابش نیومده از بنیادژنتیک زنگ زدن  رفتیم گفتن بایدشجرنامه تشکیل بدیم  تشکیل دادیم فقط شوهرم ی پسرعموش ک هم پسرعموشه هم پسرخالش مثل پسرمن اسهال بوده همش ۲۰سال پیش  وتو۳سالگی فوت کرده دکترگفته نقص ایمنیه یه دخترهم بعدش آورده اونم تو۳ماهگی فوت کردکه معلوم نشده بخاطرچی بوده بعدش دکتربهش میگه اصلا حامله نمیشی وناخواسته حامله میشه وپسرش سالم دوباره هم حامله میشه بچه بعدشم سالم ی دختربزرگترهم قبل اون ۲تابچش ک مرد داشت اونم سالم....بچه منم گف نقص ایمنی واچ ال اچ حالا نمی دونم ارثی هس یانه  بازگفتن۲۳ام شهریوربریم بنیادژنتیک دخترمم ببرم پیش دکترژنتیک برامون نوبت دادن شوهرم که میگه اگ بگن خودمون دوتایی آزمایش بدیم میگه من ک نمی دم ایناالکیه خب توقع بچه دیگم داره ولی من میترسم نمیدونم چیکارکنم سخته نمیخوام دوباره این روزا تکراربشه😔😔

ن هنوزجوابش نیومده از بنیادژنتیک زنگ زدن  رفتیم گفتن بایدشجرنامه تشکیل بدیم  تشکیل دادیم ف ...

انشاالله بدون حرف دکتر ها باز صاحب اولاد سالم میشید و اون روزهای تاریک فراموشتون میشه

چند وقت بچتون درگیر بود؟ 

انشاالله بدون حرف دکتر ها باز صاحب اولاد سالم میشید و اون روزهای تاریک فراموشتون میشه چند وقت بچ ...

ممنون ان شاالله شماهم همینطور...

واکسن۴ماهگیشوزدم دیگ روی خوش ندید ۴ماه ونیم فک میکنم بستری شدو۶ماه و۵روزش بود ک تنهامون گذاشت😔