2777
2789
عنوان

کمممک شیردان شدن بچه۴ماه ونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 36 پست

عزیزم خیلی ناراحت شدم...کلی دعای توسل بخون...از دعای توسل و اماما بخواه بهت صبر و ارامش بده...بچت الان توی بهشت منتظرته ...نگران نباش عزیزم خدابزرگه...همه ما به نحوی مشکل داریم...قوی باش..خداروشکر یه دختر خوبم داری به دخترت فکر کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔خدا به دلت صبر بده تشخیص همون بیماری بود براش؟ 

نمیدونم هروق از دکترش پرسیدم گف همونه گف بایدآزمایش ژنتیک بچه روبدین آزمایش ژنتیک دادم هنوز جوابش نیومده شوهرم میگه ب دکترگفتم باآزمایش ژنتیک  تشخیص میدی گفته نه نمیدونم ....

چراشیمی درمانی گفتن یک دوره سبک ولی حس کردم همین ک شیمی کردن حالش بدترشد😔😔😔

دکتر عشقی تهران میگفت بهترین زمان برای پیوند قبل شیمی درمانی هست

اگر به پیوند برسن کامل درمان میشن

دکتر عشقی تهران میگفت بهترین زمان برای پیوند قبل شیمی درمانی هست اگر به پیوند برسن کامل درمان می ...

دکترش علی قاسمی بود میگف حالش خوب نیست شرایط پیوندفعلانداره تابهتربشه ک نشدبدترشد..

دکتر عشقی تهران میگفت بهترین زمان برای پیوند قبل شیمی درمانی هست اگر به پیوند برسن کامل درمان می ...

ببخشیدمیتونم بپرسم شماچطوری میدونید ک از دکتر میگین کسی دوروبرتون این مشکلوداشته یاپرستارهستین؟؟

دکترش علی قاسمی بود میگف حالش خوب نیست شرایط پیوندفعلانداره تابهتربشه ک نشدبدترشد..

شرایط پیوند بیماران hlhقبل از فعالیت بیماری هست.... وقتی فعال بشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

شرایط پیوند بیماران hlhقبل از فعالیت بیماری هست.... وقتی فعال بشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

شمااین اطلاعاتوازکجادارین؟

تونت میزنم هیچ اطلاعی دربارش نیس فقط میزنه ی بیماریه نادرهستش دلایل بوجوداومدن این بیماری چیه ؟

منوشوهرم باهم فامیل نیستیم ی دخترخداروشکرسالم۷ساله دارم چرااین بچم اینطوری شد اصلا نمیدونم دکترشم چیزی نگف ک چراوچجوری مبتلاشده

شمااین اطلاعاتوازکجادارین؟ تونت میزنم هیچ اطلاعی دربارش نیس فقط میزنه ی بیماریه نادرهستش دلایل بوجو ...

ببین این بیماری یه چیز کاملا نادر هست

علت به وجود آمدنش هم میتونه ژنتیک باشه و اصلا ربطی به ازدواج فامیلی نداره، انتقال ژن از نسل های قبل یا تعغیر شاید یکی از دلایلش باشه یا شاید هم بدن خود بچه تعغیر ژن داده

اصولا به افراد زیر 2سال میگن ژنتیک ولی این بیماری مخصوص بچه ها نیست، تو بیمارستان شریعتی آدمی رو دیدم برای مشاور پیوند دکتر استاد علی که پدرش مبتلا به این نوع بیماری شده بود 

هنوز علت و درمان مشخصی برای بوجود اومدن این بیماری پیدا نشده

حتی عفونت هم میتونه بوجود آورنده این بیماری بشه (مرحوم دکتر گودرزی اینو گفتن بهم) 

دنبال علت نشو که مثل من روانی میشی

اینم بگم این بیماری تشخیص قبل از تولد نداره