2777
2789
عنوان

بچه ها یلحظه بیاید راجب بی بی چک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انشالله اگه مثبت باشه فردا میرم ازمایش بدم توروخدا واسم دعا کن جدی مثبت باشه.  شهریه رو هم ...

چندروز مونده وقتت؟ 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزدلم دکترا که از خدا جلوتر نیستن که ان شاءالله مثبته و نینیتو صحیح و سالم بغل میگیری منم سر دخترم ...

چقدرررررررر حرفت قشنگ بود و قوت قلب بهم داد الهی عاقبت بخیر باشی و حاجت روا باشی فداتشم یک دنیا ممنونم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
تاپیک مادرا به دادم برسین گفتی چرا بدن بچه ات اینجوری شده رو میگم

اره بردمش دکتر گفت به توت فرنگی حساسیت نشون داده کهیر زده بود از همه هله هوله ها رو شکلات و شیر و غذای چرب و خربزه و گوجه و بادمجون و خیییلی چیزای دیگه منعش کرد امپول زد واسش و شربت دادمش خداروشکر خوب شد

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام عزیزم خوبید ان شاءالله که باردار هستید بعد خواهر مگه دکترها خدا هستند تازه ۸ ماه اقدام هستید خد ...

انشالله عزیزدلم فدای محبت تک تککککتون انشالله که واقعا باردار باشم

عزیزم خدا بخواد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره 

مرررسی عزیزم انشالله که خدا به همه مراد دلشونو بده

سلام مبارکه ولی تو یکی از تاپیکاتون که گفتین بچه دارین پس

اره عزیزم یه دختر دارم الان 4 سالشه 

برا بچه دوم که رفتم گفتم اقدام داشتم باردار نشدم برام ازمایش هورمونی نوشت و عکس رنگی انجام دادم بردم نشون دادم گفت نازایی داری

اقواممون میرفت خبرنداشت حاملس بچش سقط شد بخاطر ۳۰۰تومن حاضرنیسی از ورزشت دست بکشی ک تودلیت درامان با ...

واااای دور از جون نه اصلا حاضر نیستم ریسک کنم حتی یک درصد فردا میرم ازمایش و فعلا نمیرم باشگاه تا ببینم از موعدم بگذره و جواب ازمایشم چی میشه بعد این همه انتظار و نذر و نیاز به هیچ قیمتی حاضر نیستم ازدستش بدم.... ممنون که خاطره تجربه ی اطرافیانتون رو بهم گفتید یک دنیا ممنونم

عزیزم مبارکت باشه مثبته دیگه 

ممنون عزیزم انشالله شماهم حاجت روا باشید