2777
2789
عنوان

بچه ها یلحظه بیاید راجب بی بی چک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 77 پست
من ۱۲ این ماه باید میرفتم سونو تخمک گذاری ولی متاسفانه زخم دارم اقدامم میفته ماه دیگه 

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه زودی باردار بشی و صبر نکنی اصلا انتظار خییییلی بده

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بله ضرر داره نرو.بارداری احتمال ۹۰درصد

انشالله عزیزم مرررسی که لطف کردی جواب دادی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه 300 تومن پول شهریه دادم  گفتم ببینم کسی تاحالا رفته باشگاه تو بارداری اخه تو اینترنت نوشته ...

من باردارشدم باشگاه میرفتم نمیدونستم بیبیم ک مثبت شد نرفتم وزنه هامم تازه سنگین کرده بودم خداروشکر چیزی نشد

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

نترس آزمایش بده قطعی شد بگو انشالله که حامله ای

انشالله عزیزم خیلی ممنونم مرررسی که جواب دادی انشالله حاجت روا باشی

خدا از دهنتون بشنوه و کمک کنه بسلامتی نینیتون رو دنیا بیاری عزیزم لطفااااا برام دعا کنید شما به خدا ...

عزیزدلم دکترا که از خدا جلوتر نیستن که ان شاءالله مثبته و نینیتو صحیح و سالم بغل میگیری منم سر دخترم نازایی داشتم و دکترا گفتن طبیعی بارداری نمیشی خدا قادر متعاله اونه که بی اِذنش برگی از درخت نمیوفته شماهم برو ازمایش بعدش فقط استراحت کن تا جای نی نی سفت شه😍

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من باردارشدم باشگاه میرفتم نمیدونستم بیبیم ک مثبت شد نرفتم وزنه هامم تازه سنگین کرده بودم خداروشکر چ ...

دکتر بهت گفته بود نرو؟؟؟ 

اسی تاپیکاتو خوندم عکس رنگی گرفته بودی .میشه توضیح بدی دردش چطوره وچیکار میکنن هزینش چقدر شد قراره ۳.۴روز دیگه منم برم

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
دکتر بهت گفته بود نرو؟؟؟ 

ن دگ خودم ترسیدم نرفتم چون برا حجم گرفتن میرفتم ب شکمم فشار میومد انشالا بعد زایمان باشگاهم میری 😀

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

اخه 300 تومن پول شهریه دادم  گفتم ببینم کسی تاحالا رفته باشگاه تو بارداری اخه تو اینترنت نوشته ...

اقواممون میرفت خبرنداشت حاملس بچش سقط شد بخاطر ۳۰۰تومن حاضرنیسی از ورزشت دست بکشی ک تودلیت درامان باشه؟!شمام بارداری بایه ازمایش بتا همین الان خودتو اروم کن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه