2777
2789
عنوان

بچه ها یلحظه بیاید راجب بی بی چک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای دور از جون نه اصلا حاضر نیستم ریسک کنم حتی یک درصد فردا میرم ازمایش و فعلا نمیرم باشگاه تا بب ...

خاهش میکتم عزیزمنم خودم مث تونذرنیاز وانتظارزیادکشیدم و الان ی تودلی دارم😍قبلش خیلی ورزشای سخت کردم متاسفانه خبرنداشتم وبعدش خیلی ترسیدم ولی خب سعی کن نزدیکی و کارسنگین و کارزیاد نکنی بیشتروقتااستراحت کن تا۳ماه اول بعدش ریگه راحت میشی میتونی راحت ترکارات بکنی من ک ندارم توحامله ای انشالابرات بمونه بحق علی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چقدرررررررر حرفت قشنگ بود و قوت قلب بهم داد الهی عاقبت بخیر باشی و حاجت روا باشی فداتشم یک دنیا ممنو ...

ممنون عزیزم😘😘😘

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
ایشالا که آزمایشت هم مثبت باشه و پسر کاکل زری بیاد بغلت❤

مرررسی عزیزدلم خیییلی ممنون از دعای قشنگت انشالله شما هم به تمام ارزوهات برسی

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خاهش میکتم عزیزمنم خودم مث تونذرنیاز وانتظارزیادکشیدم و الان ی تودلی دارم😍قبلش خیلی ورزشای سخت کردم ...

قربوووونت بشم عزیزدلم مررررسی ان شا الله که خدا کمکت کنه بسلامتی نینی خوشگلتو بغل بگیری ممنون از دعای قشنگت، نه دیگه قسد باشگاه و زدم با مامانم حرف میزدم اصلا فکر میکنم صدقه دادم برا بچه دار شدنم 

فقط انشالله مثبت باشه بازم فردا میخوام چک کنم اگه بی بی چک مثبت شد میرم ازمایش میدم 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
قربونت بشم 🥰😍🥰😍 بیخیال گذشته الان به نی نی فکرکن که باید بری لباس بخری براش 

چقدر تو خوووووبی اخههه مررررسی عزییییزم❤️❤️❤️🥺🥺😘😘😘

مثبته مبارکه ...منم همینطور بود الان ۳ماهمه  چن روز دیگه تا م‌وعدته؟

عزیییزم بسلامتی انشالله نینیتو بغل کنی. 5 روز دیگه موعدمه

بارداریت مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی

مررررسی قربونت بشم ممنون عزیزم😍😍

عزیزم برای منم دعا کن انتقال جنین دادم دعا کن مثبت بشم ،😟😟😟😟

وای عزییییزدلم الهی به حق 5 تن به حرمت حضرت فاطمه دامنت سبز بشه و بچه دار بشی زحماتت نتیجه بده و دلت شاد

ممنون عزیزم انشالاباتو حامله ای برو بتابده بیخیال این بی بیچکا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ممنون عزیزم انشالاباتو حامله ای برو بتابده بیخیال این بی بیچکا

ازمایش بتا با ازمایش بارداری فرق داره؟؟؟ 

ازمایش بتا با ازمایش بارداری فرق داره؟؟؟ 

ن دوتاش یکیه