2777
2789
عنوان

هر کی بیاد براش سوره قدر می خونم

359 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها من فردا عمل لاپاراسکوپی انسدادلوله رحم دارم میشه لطف کنید ی دونه برام صلوات بفرسین اخه دکترم گفته امکان داره زبونم لال با عملم باز نشه خیلی نگرانم استرس عمل یه طرف استرس این که باز نشه ی طرفم .واقعا خستم از دکتر رفتن دارو خوردن تو این گرونی کلی هزینه کردم ..دعا کنید یا لوله رو دکترا بتونن باز کنن یا خدا جونمو بگیره راحتم کنه من طاقت این ندارم برم عمل بیام بی نتیجه باشه .بچه خواهش می کنم امروز به صلوات شما نیاز دارم هر کی فرستاد براش سوره قدر رو می خونم استرس کل وجودمو گرفته😔😔😔

توکل کن به خدا کلی دعات میکنم

فقط بهش اعتماد کن قلبا

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم الان سوره قدر برات می خونم

قربونت برم❤

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
خدانکنه

لطفا بعدش تگمون کن و بهمون بگو تو فکرتم❤

ممنون مهربون چشم حتما

عزیزمس😘