بچه ها خواب دیدم شوهرم با چاقو اومده اتاقم و رو شکمم زده ولی خون و دردی حس نکردم😑😕 من باردارم از وقتی بیدار شدم هی استرس دارم
تعبیرش چیه؟؟
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط چون ویار دارم بهش میگم ازم دورتر بخواب اقا هم ناراحت میشه😐
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
عزیزم مراقب باش من یه بار ازین خوابا دیدم مادرم میگفت خیلی خطرناکه این نوع خوابا چون باعث زبونم لال سقط جنین میشه همیشه قبل از خوابچهار بار آیت الکرسی بخون
من تو بارداری ب دست همه کشته شدم😂😂😂😂حداقل یه بار هرکی کشته منو ک هیچ هزار بار هم شوهرم خیانت کرد ...
واای منم امکان نداره هفته ای چند دفعه خواب نبینم شوهرم خیانت کرده اصلا یه وضعی اینقدر تو خواب عصبی ام و حرص میخورموقتی بیدار میشم تا نیم ساعت هنگم حالم خیلی خرابه
خیره اما تعبیرش اینجا نگیر تعبیرهای مختلف اتفاق میفته ها خودت ترس از قیافه بچه داری تو فکر اینی ک ...
راستش دوست دارم به باباش بره
درکل مشکلی غیر ویارم باهاش ندارم نمیدونم چرا این خوابو دیدم