2777
2789

بدو بدو گذاشتمش سر راه ببرینش😂😂😂

برادرشوهرم از کرمانشاه اومده قم میخواد بره مشهد

همین الان زنگ زده به همسرم میگه بیا دنبال مامانمون ببرش خونه ات ماهم کرجیم شوهرمم میگه بذارش تو اژانس بیاد😂

مادرشوهرمم اصصصصلا فارسی بلد نیست میترسم بدزدنش 😂😂😂😂😂😂

خلاصه قمه الان مشتری داره بگید تعارف نکنید😂😂😂😂

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

😆😆😆😆😆😆

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با هیچی ندارم فقط اونجاش بده که میاد به جون من غر میزنه چون جاریم رفته مشهد بگرده😂😂😂من میدونم بیاد اینجا خون منو میکنه تو شیشه

نمی خوام ادم خشکی باشم و جنبه فان را در نظر نگیرم اما چون مادرشوهره این شکلی راجع بهش صحبت میشه؟ فکر می کنم یه کم این جور حرف زدن ناشی از حساب نکردن یک نفر باشه نه فقط یه شوخی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ذلیل نشی داشتم در مورد قوانین فرزند خواندگی مطلب میخوندم.تایپکت رو دیدم کلی ذوق کردم فکر کردم میگی هر کی سوال داره بپرسه😐😔

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
نمی خوام ادم خشکی باشم و جنبه فان را در نظر نگیرم اما چون مادرشوهره این شکلی راجع بهش صحبت میشه؟ فکر ...

نه هزیزم چون بیاد اینجا غر میزنه که اره خانوم رفته بگرده من اضافه بودم و اینا

بیچاره جاریم از وقتی ازدواج کرده داره اینو تر و خشک میکنه حتی یه مدت هم مجبور شد ایزی لایفش کنه دختراش نمیومدن یک بار دست مادرشونو بگیرن ولی جاری بدبختم جاشو عوض میکرد حامله ام بود دوقلو داشت