2777
2789
عنوان

واقعا این مادرشوهرا چشونه

629 بازدید | 40 پست

خیلی عصبیم

ما برج۲عروسی کردیم همونموقع گفتن برین ماه عسل گفتیم میذاریم مهر که همه جا هوا خوبه میریم

چندوقت پیش مادرشوهرم گفت نمیخواید برید مسافرت گفتم چرا برج۷میریم شمال،،،

از اونموقع هزاربار از من جدا از شوهرمم جدا پرسیده مهرماه مرخصی ندارید یه شمال بریم دلم پوسید😑😑😑

درکش نمیکنم،،،امشب هم دوباره پرسید

وای میخواد باهاتون بیاد🙄😬

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه عسل مگه نیس!! اون کجا میخواد بیاد 

اگه دوباره پرسید بگین کنسل شده عید نوروز میریم 

ولی مهر یهویی پاشین برین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مشکل من اینه که کسی نمیخاد دنبالم بیاد ولی خود شوهرم بعد از پنج سال هنوز منو ماه عسل دوتایی مبرده چون میگه دو نفره بهم نمیچسبه و هر دفعه که مسافرت رفتیم حداقل دونفر‌دیگم بودن باهامون 

منم بنظرم دسته جمعی خوش میگذره ولی یه بار حداقل باید. فت ماه عسل رو 

اره خودشو زده به اون راه یعنی ما نگفتیم قرارع بریم ماه عسل که اونم ببریم اگر رفتیم

امیدوارم که خودش پشیمون شه بگه‌نمیام

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

به همسرتون بگید بهش بگه این سری ما می‌خوایم باهم بریم بار بعد همه باهم میریم

حقیقتش اصلا دلم نمیخواد باهاش جایی برم خیلی بدجنسه و همیشه همه جا درهمه حال چسبیده به شوهرم