2777
2789
عنوان

امروزتون رو مثل من توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 65 پست
نه كلي ميگم مثلا برا امشب اگه شام دعوتشون ميكردم ساعت سه طهر خونم بودن ادم گيج ميشه هي چايي بده هي ...

نه برا ما میاد مهمون خودم رو نمیدم خودم ساعتو میدم همیشه میگم ۹ میتونید خونمون باشید بعد اونام بیشتر میگن آره بعد خیلی بمونن ۱۰ نیم ۱۱ میرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از صب ذهنم درگیر شده،یه دکتر هست که گفته رایگان عملت میکنم ولی توذهنم میگم چرا یه شخص باید اینقدر پولو بگذره

اگر عشق نباشد دیگر چه فرقی می کند کجای جهان ایستاده ای

باردارم امروز انقد تو سايتاي مختلف دنبال اسم گشتمو هيچي بدلم ننشست فك كنم فشارم افتاده و سرم درد ميكنه

اب قندو بستني خوردم

شوهرم رفته ارايشگاه

شام احتمالا كتلت بذارم

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
وای بیشتر خدا نکشت 😂😂😂😂😂😂

چرا خب😂

مابینش من یه دستشویی برم وسط خواب بیدار نشم هی🤣

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
باردارم امروز انقد تو سايتاي مختلف دنبال اسم گشتمو هيچي بدلم ننشست فك كنم فشارم افتاده و سرم در ...

اخی پسر یادختر.... از تو پیج نی نی نام ببین

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

9 بیدار شدم صبحانه اماده کردم مامانمو ‌بیدار کردم بابام نون تازه گرفته بود صبحونه رو خوردیم من درس خوندم اونارفتن خونه همسایمون فیلم دیدم اومدن ناهار خوردیم درس خوندم الانم دردپریودی داشتم دارم چای دارچین میخورم ی کم ک خوب شدم درس بخونم احتمالا امشب خواهرم و شوهرش میان خونمون

There is GOD💚💚💚   ..