2777
2789
عنوان

امروزتون رو مثل من توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 65 پست

منم ساعت 11بیدارشدم صبحانه پسرمودادم دادم باباش برد مهم دوباره خوابیدم ساعت2/30بیدارشدم   همسرم از کاراومد اون ناهارخورد من صبحانه بعد رفتم حموم بعد ساعت5رفتم دنبال پسرم از اونجا رفتم دکتر بخیه هامو باز کرد الان هم رسیدم دراز کشیدم دندونم هم درد میکنه بی حس کننده زدم   

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی پسر یادختر.... از تو پیج نی نی نام ببین

دختره

ببين مشكل من اينه با هزار بدبختي ي اسم انتخاب ميكنم بعد ميگم ميگن عه اين چيه يا بهترازينم هس يا فلان اسم بهتره

كلا مغزم ميتركه😐

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

صبح صبحانه خوردم رفتم کمک فامیل پیله ابریشم تمییز کردم بعد ناهار درست کردم پاستا آلوچه چیدم با نمک خوردم دندونام کند شده بعد ولو شدم بعد رفتم میوه فروشی چای خوردیم باز ولو شدم سر کله زدن با بچها 😵‍💫

تنور دلت گرم...🌹❤

باشه

صبح ۱۲.۳۰ بیدار شدم صبحونه بربری با شیره خرما

بعد یه کیلو نخود سبز پاک کردم

ناهار رشته پلو🤣 که مو دراومد نخوردم

بعد توت فرنگی خوردم

یکم حیاط نشستم گرم شم چون خونه سرده مامانم گفت بریم پیاده روی گفتم مانتو ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد نشستم پوووووف😑

مثله همه روزها لعنت بدون تفریح بدون شوخی خنده شادی البته خداروشکر میکنم هر روز بهتر از فرداست قطعا

من صب بیدار شدم اولین کاری که میکنم حدا اقل یک صفحه مینویسم😁

بعدم چای گذاشتمو سفره صبحانه چیدم

بعد نشستم زبان کار کردم و یادداشت... نشستم به بستنی خوردن یکم با بچه کلنجار رفتم😓

بعدم لم دادم شوهرم اومد گفتم عشقم تو خوشمزه آبدوغ خیار درس میکنی یاالله گفت چاخان نکن خسته ام خودت گفتم حرفشم نزن آبدوغ خیار تو یه چیز دیگس خلاصه ناهار خوردیم و چسبید حسابی 

بعدم قصه برا پسرم که ظهر بخوابیم که خودم میخوابم اون میره برا خودش😐🦋😩

عصر دوباره کمی رقصیدم و زبان کار کردم و چیپس و گوجه سبز خوردیم با بچه

خونه رو جارو زدم و ظرفا رو سرسامون دادم و کمی گرد گیری حمام میخوام برم و شام هم عدسی😐

من باردارم جز این غذاها چیز دیگه نمیتونم بخورم کلا بقیه هم مجبورن بخورن مقوی هم هست😁

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

صبح یه مقدار نوشتنی داشتم البته دانشجو نیستم ، یه کم خونه رو جمع کردم نهار خوردم عصر یه سر به مامانم زدم یه جایخی خریدم اومدم خونه شام درست کردم الانم چای خوردم تو گوشی میچرخم ،دعا کنید برام اینبار باردار شدم صحیح و سالم بمونه برام از الان نگران سقطم

منم ساعت 11بیدارشدم صبحانه پسرمودادم دادم باباش برد مهم دوباره خوابیدم ساعت2/30بیدارشدم     ...

بخیه برا چی منم تاپیک زدم یه هفته پیش دیروز رفتم دکتر گفت دو هفته دیگه بخیه میکشه با چاقو رگ شصتمو زدم 

دختره ببين مشكل من اينه با هزار بدبختي ي اسم انتخاب ميكنم بعد ميگم ميگن عه اين چيه يا بهترازي ...

نه دیگه بگو من این اسم به دلم نشست. حتماهم معنیش رو دقت کن یه پیج هست معجزه نام اسامی ارتعاش دارن اگر اشتباه انتخاب بشن فرد تو زندگیش مشکلات داره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اسم عسل قشنگه  روز خوبیه کلا برا همه

خواهرم ميگ ديگ همه ي دوره گذاشتن تموم شد تو تازه ميخواي بياي سر خط

شوهرمم ميگ جانا نيكي روشنا 

خودم طلا پناه 

خواهرم ميگ ليليان سوفيا مانلي شايلين

گيج شدم رف

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸