من شام مرصع پلو😋😋 مرغ سرخ کردم ته برنج ماست ریختم قالبی گذاشتم تو فر مرغ رو گذاشتم پیشش قبلش هم تو تابه خلال بادوم و پسته و زعفرون و هویج رنده شده سرخ کردم ریختم رو برنج بعد اصلا مثل هیچکس درست نکردم اختراعی خودم بود بعد انقدر خوشمزه شده که نگو ناهار هم خورشت قیمه بادمجون درست کردم شام هم مرصع پلو گذاشتم مهمون داریم مامانم و بابام آبجیامو با بچه هاشون و کلا خانواده من مهمون امشبن جارو کشیدم دارم گردگیری میکنم الان تموم میشه تموم کاراهم کرده ست فقط باید صبر کنم ۸ و نیم غذا رو خاموش کنم ۹ هم مامانمینا میان دیگه باید میز و بچینم حیاطم شستم تازه امروز خیلی شانس آوردم حمومم بردم بچه هامو 😂😂 کلا رو خوب و به میل من بود 😊
5صبح بیدار شدم لباسارو شستم نهار ظهر و درست کردم صبحانه بچه هامو دادم رفتم سر کار ظهر اومدم نهار دادم بهشون حمامشون کردم بعد خانه رو تمیز کردم...... بچه هارو خوابوندم..... عمشون اومد عصر پسرها رو برد الانم دخترها بیدار شدن برم واسه شام 🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.