2777
2789
عنوان

اونایی ک تازگیا بی بی چکشون مثبت شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 79 پست
اره عزیز سونو رفتم الحمدالله ما هم خوبیم ،فعلا اومدم مهمانی چندروزه ،خداروشکر فعلا همه چی خوبه ،امید ...

خب خداروشکر که خوب بوده .مرسی عزیزدلم.خوش بگذره بهتون حسابی❤️راستی جنسیتو بهت نگفت؟

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
خب خداروشکر که خوب بوده .مرسی عزیزدلم.خوش بگذره بهتون حسابی❤️راستی جنسیتو بهت نگفت؟

ممنون عزیزم.ن گفت ولی از این ف ال های ک واسه دلخوشیه دوستام ومادرشوهرم هرکدوم یا  با بچه میگیرن و یا کله گوسفند و ....همشون دختر در اومده اینجا هفته ۲۰ جنسیت رو میگن .نمیدونم هنوز هرچی باشه تنش سالم باشه فقط 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.ن گفت ولی از این ف ال های ک واسه دلخوشیه دوستام ومادرشوهرم هرکدوم یا  با بچه میگیرن ...

ای جونم😍آره الهی ک سالم باشن فقط،اگه دختر باشه جنسیت بچهات جور میشه خیلی خوبه.اینجا هم ۱۸ هفتگی ببعد میگن الان اگه بهم بگن احتماله ک درصد خطاش خیلی بالاست

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
ای جونم😍آره الهی ک سالم باشن فقط،اگه دختر باشه جنسیت بچهات جور میشه خیلی خوبه.اینجا هم ۱۸ هفتگی ببع ...

اره عزیزم فقط تنشون سالم باشه توی سونو نشه اخرش ک بدنیا بیاد جنسیت مشخص میشه خخخ

رفتی سونو خبرش رو بده عزیزم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
راستی رفتی ان تی عزیزم؟ همه چی اوکی بود ؟

اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود مشکلی نبود

اره عزیزم فقط تنشون سالم باشه توی سونو نشه اخرش ک بدنیا بیاد جنسیت مشخص میشه خخخ رفتی سونو خبرش رو ...

من الان برگشتم عزیزم خداروشکر خوب بود وضعیتش جنسیتم احتمال دختر داد

من الان برگشتم عزیزم خداروشکر خوب بود وضعیتش جنسیتم احتمال دختر داد

خداروشکر عزیزم چقدر عالی .ولی اینکه بهت بگن دختر هستش احتمال خطا خیلی زیاده تا اینکه بگن پسره ،یه وقتی فعلا چیزی نخر واسش تا ۱۸ هفته ک مطمین بشی عزیزم 

خداروشکر عزیزم چقدر عالی .ولی اینکه بهت بگن دختر هستش احتمال خطا خیلی زیاده تا اینکه بگن پسره ،یه وق ...

آره شنیدم که احتمال خطا زیاد داره دل تو دلم نیست خرید کنم براش ولی باید صبر کنم میخوام مطمئن شم هرچند بیشترشو اسپرت برمیدارم

آره شنیدم که احتمال خطا زیاد داره دل تو دلم نیست خرید کنم براش ولی باید صبر کنم میخوام مطمئن شم هرچن ...

راستش منم همینطور باورت میشه وقتی میرم واسه پسرم بخش بچه ها خرید کنم خیلی واسم سخته ک نمیتونم فعلا چیزی بخرم همینطور دو دل شدم انشاءالله ب سلامتی جنسیت شون هم مشخص بشه بریم یه خرید حسابی پر از لباس های خیلی خیلی کوچولوی بانمک

راستش منم همینطور باورت میشه وقتی میرم واسه پسرم بخش بچه ها خرید کنم خیلی واسم سخته ک نمیتونم فعلا چ ...

انشالله عزیزم😍واسه هردومون و همه مامانا

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.من بعد از یک هفته تاخیر متو جه شدم باردارم.به دکترم گفتم گفت هیچ کار خاصی نکن استراحت کن یک هفته دیگه بیا.میخوام بدونم شما هم ویتامینی چیزی کاری نکردید تا نزدیک تشکیل قلب؟

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.من بعد از یک هفته تاخیر متو جه شدم باردارم.به دکترم گفتم گفت هی ...

ن عزیزم لازم نیس تا قبلش تشکیل بشه بعد ازاون لازمه 

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.من بعد از یک هفته تاخیر متو جه شدم باردارم.به دکترم گفتم گفت هی ...

تبریک میگم عزیزم❤️من از وقتی فهمیدم دکتر شیاف و فولیک اسید و ویتامین دی و ویتامین ب۶ داد و چکاپ هارو انجام دادیم تا سونوی قلب ک هشت هفتگی بود