2777
2789

امروز رفته بودم دندون پزشکی داشت نوبت میذاشت برای ماه بعد گفت صبحا میتونی بیای مدرسه نداری؟ گفتم نه گفت عه بزرگ شدی گفتم دانشجو ترم اخرم تعجب کرد 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدبیبی فیسی؟

نه والا خودمم تعجب میکنم چرا اینجوری میگن شاید چون هیکلم ظریفه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

چرا قدت کوتاهه؟

نه قدم ۱۶۰ معمولیه

منم این بدبختی رو دارم تو سن ۲۴ سالگی رفتم سیم کارت جدید بگیرم گفت زیر ۱۸ ساله ها نمیدمتا کارت ملی ن ...

یه بارم دکتر گفت چندسالته گفتم ۲۱ یجور تعجب کرد گفت پس چرا کوچولو موندی من فکر کردم ۱۵ سالته😐

یا مشتری اومده بود واسه خونمون رفته بود به زنش تعریف کرده بود که یه دختر ۱۴ ۱۵ ساله داشتن

آها پس ریزه میزه ای💝🤪

میگم شاید بخاطر همینه خواستگار ندارم؟ شاید فک میکنن هنوز بچم؟

مرد بود یا زن😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥