2777
2789
عنوان

اونایی ک تازگیا بی بی چکشون مثبت شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 79 پست
سلام مهربون مرسی من خوبم خودت خوبی.گل پسرت خوبه؟ نی نی چطوره؟شکر خوبم یه لکه بینی مختصر داشتم سونو ...

سلام خداروشکر ما خوبیم ، اره عزیزم مگه میشه فراموشت کنم قرار شد همینجا از هم احوال بگیریم تا اخر بارداری .استراحت کن عزیزم ک خدانکرده مشکلی پیش نیاد انشاءالله هردومون ب سلامتی ازاین دوران عبور کنیم ،امروز منم یکم زیر شکمم درد میکرد یکی دوساعتی بهتر شدم فکرکنم شاید احتمال زیاد بخاطر شلوارم بوده باشه یک زره کوچیک بوددور کمرش کم کم باید بفکر شلوار های کشی باشم فکرکنم هرچند هنوز خیلی فسقلی کوچولوعه ،،شما هفته چند هستین؟شکمتون بزرگ هم شده یان؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سلام خداروشکر ما خوبیم ، اره عزیزم مگه میشه فراموشت کنم قرار شد همینجا از هم احوال بگیریم تا اخر بار ...

مرسی مهربونم😍😍آره منم دیگه شلوار راحت میپوشم برا بیرونم از اونا گرفتم مامانم میگفت درسته فعلا کوچولوئه ولی فشار بهش وارد میشه.درد زیر شکمت احتمال هم داره بخاطر کار یا تحرک باشه دکترم میگه تا سه ماهگی سعی کنین بیشتر در استراحت باشین.من الان ده هفته و سه روز هستم.تو چی عزیزم؟شکمم هم به نسبت ب قبل تغییر کرده در حدی ک خودم متوجه شم

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهربونم😍😍آره منم دیگه شلوار راحت میپوشم برا بیرونم از اونا گرفتم مامانم میگفت درسته فعلا کوچو ...

من امروز با حساب پریودی ۱۲ هفته شد بارداریم ،راستش من از قبل شکم داشتم وزنم نزدیک ۷۰ بود رژیم گرفتم تقریبا ۱۰ کیلو کم کردم الانم ک پس یکم چاق شدم زیاد متوجه شکمم نیستم ،اره بیشتر روزا کلاس دارم و در طول روز تحرک دارم از یه طرف هم شلوار جین می پوشم ولی چون لباسم بلند هستش دکمه اش نمیبندم شاید دوشنبه برم  یکی دوتا شلوار راحتی بگیرم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من امروز با حساب پریودی ۱۲ هفته شد بارداریم ،راستش من از قبل شکم داشتم وزنم نزدیک ۷۰ بود رژیم گرفتم ...

بسلامتی عزیزدلم😍ولی سن بارداریتو با سونو مشخص کن نه پریودی.غربالگری رو کی انجام میدی؟راستی من نوع جفتم توی سونو مشخص شد تو هم بهت گفتن نوعش چیه؟

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
بسلامتی عزیزدلم😍ولی سن بارداریتو با سونو مشخص کن نه پریودی.غربالگری رو کی انجام میدی؟راستی من نوع ج ...

ن هنوز توی سونو هم فعلا ب تاریخ پریودمه این دوشنبه ترمین دارم احتمالا غربالگری باشه نپرسیدم راستش نوع جفتش رو ،ایندفعه میپرسم از دکترم

ن هنوز توی سونو هم فعلا ب تاریخ پریودمه این دوشنبه ترمین دارم احتمالا غربالگری باشه نپرسیدم راستش نو ...

پس احتمالا تا آخر باهمین تاریخ پیش بری.انشالله همه چی برات به بهترین شکل پیش بره دوستم❤️

پس احتمالا تا آخر باهمین تاریخ پیش بری.انشالله همه چی برات به بهترین شکل پیش بره دوستم❤️

ممنون عزیزم همینطور واسه خودت 

😍😘

سلام عزیزم الآن چند هفته هستی؟؟؟ من فردا میرم تو ۱۲هفته🥰

سلام عزیز م  من نسبت ب اون اپ پریودی ک تاریخ سونو هم همونه امروز ۱۳ هفته ۳ روز . شما حالت خوبه همه چی اوکیه؟منظورم تهوع و...

بسلامتی عزیزدلم😍ولی سن بارداریتو با سونو مشخص کن نه پریودی.غربالگری رو کی انجام میدی؟راستی من نوع ج ...

سلام عزیزم خوبی ،همه چی اوکیه ؟حال نی نی چطوره 

سلام عزیز م  من نسبت ب اون اپ پریودی ک تاریخ سونو هم همونه امروز ۱۳ هفته ۳ روز . شما حالت خوبه ...

ان شاالله ک سلامت باشی عزیزم...من خیلی دل درد دارم شیاف فرتیژست تجویز کردن اما خوب نشدم، تهوع ندارم فقط دل درد

سلام عزیزم خوبی ،همه چی اوکیه ؟حال نی نی چطوره 

سلام دوست جونی خوبی عزیزم،نی نی خودت خوبه؟

شکر مام خوبیم الحمدلله.امروز سونو ان تی دارم برام دعا کن همه چی خوب باشه.تو ان تی انجام دادی؟در چ حالی مهربون

ان شاالله ک سلامت باشی عزیزم...من خیلی دل درد دارم شیاف فرتیژست تجویز کردن اما خوب نشدم، تهوع ندارم ...

استراحت کن تا میتونی انشاءالله دل دردت رفع بشه 

سلام دوست جونی خوبی عزیزم،نی نی خودت خوبه؟ شکر مام خوبیم الحمدلله.امروز سونو ان تی دارم برام دعا کن ...

اره عزیز سونو رفتم الحمدالله ما هم خوبیم ،فعلا اومدم مهمانی چندروزه ،خداروشکر فعلا همه چی خوبه ،امیدوارم واسه تو همه چی خوب پیش بره