2777
2789
عنوان

اونایی ک تازگیا بی بی چکشون مثبت شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 79 پست
انشاءالله عزیزم هردومون بریم قلب کوچولو شون ببینیم و انشاءالله تا پایان بارداری باهم باشیم .

انشالله عزیزم❤

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
ممنون عزیزم امیدوارم موفق بشم حداقل شاید بتونم گواهینامه ام بگیرم یا حداقل نصف کلاس های رانندگی ام ب ...

مطمئنم موفق میشی دوست جونی😍

آره علائم مهم نیس.صدای قلبشونم دلمون آروم میشه دیگه

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم موفق میشی دوست جونی😍 آره علائم مهم نیس.صدای قلبشونم دلمون آروم میشه دیگه

سلام عزیزم خوبی ،نی نی چطوره نرفتی دکتر؟

من راستش از دیروز بعد ازظهر شدیدا استرس امروز رو داشتم دیشبم اصلا خوابم نمیبرد تا صبح ،امروز رفتم دکتر خداروشکر قلبش تشکیل شده بود دوباره دو هفته دیگه گفت بیا واسه پرونده تشکیل دادن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سلام عزیزم خوبی ،نی نی چطوره نرفتی دکتر؟ من راستش از دیروز بعد ازظهر شدیدا استرس امروز رو داشتم ...

سلاااام عزیز دلم خوبم خودت خوبی شکر نی نی هم خوبه

ای جووونم الهی شکر خیالت راحت شده😍😍آره نگم از این استرسا.منم قراره سه شنبه برم ب امیدخدا دعام کن❤️

سلاااام عزیز دلم خوبم خودت خوبی شکر نی نی هم خوبه ای جووونم الهی شکر خیالت راحت شده😍😍آره نگم از ا ...

منکه دیشب خیلی ب خودم استرس دادم و درست نشد بخوابم تو این اشتباهو نکن عزیزم توکلت ب خدا باشه اگه هفته ۶ ب بعد هستی انشاءالله حتما قلب کوچولوش تشکیل شده واینکه حتی میگن تا ۱۰ هفته هم وقت هست واسه تشکیل قلبش ،امیدوارم شما هم سه شنبه بهم خبر قلب کوچولوش رو بدین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
منکه دیشب خیلی ب خودم استرس دادم و درست نشد بخوابم تو این اشتباهو نکن عزیزم توکلت ب خدا باشه اگه هفت ...

مرسی عزیزم حتما😍❤️راستی ی تاپیک هیت مامانی آذر و دی و بهمن امسال اگه میخوای تگت کنم اونجا بچها همدیگرو راهنمایی میکنن خوبه با هم میگذرونیم

مرسی عزیزم حتما😍❤️راستی ی تاپیک هیت مامانی آذر و دی و بهمن امسال اگه میخوای تگت کنم اونجا بچها همدی ...

من راستش نمیدونم تاریخ تولدش چ ماهی میشه چون ایران نیستم یکم تاریخ شمسی ومیلادی رو قاطی میکنم .

و اینکه من زیاد وقت ندارم وقتمو بیشتر میزارم واسه گواهینامه ودرسم باید انشاءالله امتحاناتم رو تموم کنم بهت خبرشو میدم اونموقع تگ کنی گلم.

من راستش نمیدونم تاریخ تولدش چ ماهی میشه چون ایران نیستم یکم تاریخ شمسی ومیلادی رو قاطی میکنم . و ا ...

بسلامتی عزیزم باشه هرطور راحتی موفق باشی همیشه❤️❤️

من راستش نمیدونم تاریخ تولدش چ ماهی میشه چون ایران نیستم یکم تاریخ شمسی ومیلادی رو قاطی میکنم . و ا ...

سلام عزیزم حالت خوبه نی نی خوبه

من رفتم سونو خداروشکر خوب بود اما گفت صدای ضربانش رو نمیتونی بشنوی کوچولوئه فعلا ۷هفته و ۴روز

سلام عزیزم حالت خوبه نی نی خوبه من رفتم سونو خداروشکر خوب بود اما گفت صدای ضربانش رو نمیتونی بشنوی ...

سلام عزیزم میخواستم یه ساعت پیش بهت پیام بدم وبپرسم ولی پسرم گوشی رو خواست بازی کنه.خداروشکر که همه چی خوب بوده انشاءالله دفعه بعدی صدای قلبشم میشنوی من سر پسرمم اصلا صدای قلبش گوش نکردم اوایل بارداری .بازم خداروشکر ک قلبش تشکیل شده وهمه چی خوب بوده عزیزم دفعه بعدی کی میری ؟دکترت چیزی نگفت یکماه دیگه بری یا دیرتر یا زودتر 

سلام عزیزم میخواستم یه ساعت پیش بهت پیام بدم وبپرسم ولی پسرم گوشی رو خواست بازی کنه.خداروشکر که همه ...

مرسی عزیزم لطف داری😍آره واقعا خداروشکر انشالله برا خودتم همه چی خوب پیش بره.من دکترم برام ی ازمایش چکاپ نوشت ب همراه این سونو گفت هروقت اماده شدن بیا حالا قراره فردا برم پیش دکترم وقت دارم ببینم چیا میگه

سلام عزیزم  امکانش هست منم تو اون تاپیک  اد کنید  

سلام بانو چرا که ن حتما.الان تگت میکنم❤️

مرسی عزیزم لطف داری😍آره واقعا خداروشکر انشالله برا خودتم همه چی خوب پیش بره.من دکترم برام ی ازمایش ...

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی ؟ چخبرا؟

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی ؟ چخبرا؟

سلام مهربون مرسی من خوبم خودت خوبی.گل پسرت خوبه؟

نی نی چطوره؟شکر خوبم یه لکه بینی مختصر داشتم سونو دادم گفت همه چی خوبه ولی جفت پایینه و استراحت کن.خودت چطوریایی؟؟😍مرسی ک یادم بودددی