2777
2789
عنوان

اونایی ک تازگیا بی بی چکشون مثبت شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 79 پست
من سه روز از موعد گذشت مثبت شد و الان ۶ هفته هستم.آخرین پری ۲۶فروردین بوده

شما واسه سونو قلب رفتین؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ جالب من یه تقویم پریودی توی گوشیم بود ک الان اونجا واسم  بارداریم رو نوشته ۶ هفته و ۴ روز ،خو ...

ای جونم الهی آمین هردومون نی نی هارو بسلامتی بغل بگیریم.پس کاربریمو بخاطر بسپار باهم در ارتباط باشیم حتما دوست جونی و به هم دیگه کمک کنیم❤

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
ای جونم الهی آمین هردومون نی نی هارو بسلامتی بغل بگیریم.پس کاربریمو بخاطر بسپار باهم در ارتباط باشیم ...

حتما گلم توی همین تاپیک از هم خبر میگیریم ،منم دو هفته دیگه تقریبا میرم سونو قلب انشاءالله هردومون قلب کوچولوش شون  رو ببینیم همینجا به هم خبرش رو میدیم گلم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
حتما گلم توی همین تاپیک از هم خبر میگیریم ،منم دو هفته دیگه تقریبا میرم سونو قلب انشاءالله هردومون ق ...

خیلیم عالی😍حتما عزیزم.اومدی تگم کن

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
حتما گلم توی همین تاپیک از هم خبر میگیریم ،منم دو هفته دیگه تقریبا میرم سونو قلب انشاءالله هردومون ق ...

سلام خواهری حالت خوبه نی نیت خوبه

احوالت چطوره

علائمات چطوریاس😍

سلام خواهری حالت خوبه نی نیت خوبه احوالت چطوره علائمات چطوریاس😍

سلام عزیزم خوبم خودت در چ حالی ،راستش دو یا سه شب میشه شبا خیلی خستم خوابم میاد میخوابم ولی بدجور سنگین تا صبح خوابم گاهی در طول روز هم یکم خستم هم دیروز هم امروز گاهی خمیازه میکشم انگار کوه جا ب جا کردم .

واینکه خیلی خیلی مغزم تنبل شده چون دارم سوالات گواهینامه رو میخونم قبلا خیلی خوب بود الان بیشتر سوالات اصلا فکرم درست کار نمیده غلط میزنم 

فعلا میشه گفت همون تنبلی و حواس پرتی و خواب سنگین شبانه چون قبلا میتونم تا دیر وقت بیدار باشم ولی الان نمیتونم بیشتر از ۱۱ ونیم یا ۱۲ دوام بیارم بیهوش میشم رسما.

انشاءالله جمعه دیگه نوبت دکترم هست یک هفته دیگه .

خودت رفتی سونو یا نه؟

سلام خواهری حالت خوبه نی نیت خوبه احوالت چطوره علائمات چطوریاس😍

خودت چطوری علایمی هم داری یا اضاف شده؟

سلام عزیزم خوبم خودت در چ حالی ،راستش دو یا سه شب میشه شبا خیلی خستم خوابم میاد میخوابم ولی بدجور سن ...

خداروشکر ک حالت خوبه عزیزم،من برعکس خوابم خیلی کم شده و فرز و زرنگ شدم خیلی بیشتر از قبل🙈خیلی مراقب خودتو و نی نی باش انشالله بسلامت میگذرونیم این دوران رو

خودت چطوری علایمی هم داری یا اضاف شده؟

من همش فکرم مشغوله ک کی برم سونو علائما هم همونا بوده ک گفتم ولی درد زیر دلم با سینه ها کمتر شده.راستی موفق باشی بابت سوالا و امتحانت🤗سونو هم قراره ۲۴م برم و روز بعدشم میرم پیش دکترم ب امیدخدا.

راستی الان متوجه شدم نی نی دومته و ی گل پسر داری خدا حفظش کنه برات.پس تجربه ت بیشتره من اولیه😍

ن میگم اصلا فعلا علایم خاصی ندارم ،گاهی بعد رابطه یا زیر شکمم یا کمرم چند دقیقه درد میگیره و پس اوکی ...

منم تا دوماه هیچ علایمی نداشتم اصلا بارداریا باهم فرق میکنه.من ی بارداریم سفتی زیر شکم همون اول داشتم بعدی نداشتم ی بارداری ناخاسته سقط کردم اونم هیچ علایمی نداشت

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
خداروشکر ک حالت خوبه عزیزم،من برعکس خوابم خیلی کم شده و فرز و زرنگ شدم خیلی بیشتر از قبل🙈خیلی مراقب ...

انشاءالله عزیزم هردومون بریم قلب کوچولو شون ببینیم و انشاءالله تا پایان بارداری باهم باشیم .

من همش فکرم مشغوله ک کی برم سونو علائما هم همونا بوده ک گفتم ولی درد زیر دلم با سینه ها کمتر شده.راس ...

ممنون عزیزم امیدوارم موفق بشم حداقل شاید بتونم گواهینامه ام بگیرم یا حداقل نصف کلاس های رانندگی ام برم توی بارداری. همینکه پریود نشدیم و لکه بینی نداریم همین خبر خوبی هستش زیاد دیگه ب علایم توجه نکنیم بهتره الکی استرس بهمون وارد میشه.

راستی الان متوجه شدم نی نی دومته و ی گل پسر داری خدا حفظش کنه برات.پس تجربه ت بیشتره من اولیه😍

اره عزیزم اگه خدا واسم نگهش داره دومی هستش.

ولی واقعا هربارداری باهم خیلی زیاد فرق داره چون سر پسرم قبل پریود علایم داشتم و ترشح زیاد 

ایندفعه برعکسه ،فقط تنشون سالم باشه علایم بنظرم زیاد مهم نیس مگه درد شدید شکمی باشه یا خدانکرده خونریزی