2777
2789
عنوان

وسایل داخل ماشین یه دختر !

| مشاهده متن کامل بحث + 5079 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حله پس بیخودی سخت نگیرم 😂😂😂😂

اره بابا مهم ترینش همون خوراکیه..ی عروسک ناناس طورم‌داشته باشه حله😂😂ترجیحا خرس سفیدوصورتی

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اسی کنجکاو شدم ک ماشینت چیه خودت خریدی

۱۱۱ ماشینم چیز خاصی نیست   چند سال پیش خریدم آرههه خودم  ولی همیشه همیشه لنگ وسیله‌م امروز دوباره گیر کردم تصمیم گرفتم یه کیف درست کنم 

آخه خوراکی چیزی نیست که تو ماشین بمونه خورده میشه من که طاقت ندارم خوراکی بذارم تو ماشین نخورده بمون ...

خورده ک اره میشه منم طاقت ندارم هرچی گرفتم میخام بخورم . دخترمم همینطوره 😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

پرسیده چی بزارم تو ماشین)صندوق)  نگفته چی تو کیفم بزارم 

لوازم ارایش ونخ و سوزن جاش تو کیفیه ک همراهمونه ن کیفه داخل ماشین 

من توماشینم خوراکی و اسپری (شاید ی موقع بخام شیطنت کنم سیگار بکشم بوش نمونه) بطری آب ،دستمال،پد مخصوص پاک کردن کفش گزاشتم،

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
پرسیده چی بزارم تو ماشین)صندوق)  نگفته چی تو کیفم بزارم  لوازم ارایش ونخ و سوزن جاش تو کی ...

اسپری نذار تو ماشین مخصوصا الان ک هوا گرمِ

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱