2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست
گفت جواب خونش بیاد اگه 13باشه بستری 

مال دختر من تا ۲۰ ام رفت بستریش نکردن با کاسنی شستمش آرد جو مالیدیم به تنش حجامتش کردیم دستگاه آوردیم خونه خوب نشد آخرش شیرخشک و قطر بیلی ناستر داد یه دکتر اومد پایین ولی تا دوماهگی زردی داشت

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
اگه از شیر شما میخوره خودتون گرمی نخورید عرق کاسنی مصرف کنید اونقدر ادامه بدین تا رنگ مدفوع کوچولوتو ...

شیر خودمو میخوره اصلا چیز گرمی نمیخورم همش سردی و خنکی تموم استخونای خودم درد میکنه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام راهکارهای دوستان انجام فقط زیر مهتابی گذاشتی باید پوشک باشه  وچشم بند داشته باشه 

و اینکه زردیش حتما درمان کن اگه نیاز به بستری نبود تو خونه درمانش کن اگه نیاز بود که حتما ببر 

چون زردی خیلی خطرناکه عوارضش الان معلوم نمیشه بعدها معلوم میشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
همه کارایی که گفتید انجام دادم به جا کم شدن زیاد میشه 

تجربه ی دیگه ای ندارم.مهتابی هم خوبه لباساشو در بیارین زیر مهتابی مخصوص زردی بذارین چشم بند یادت نره.

مال دختر من با همین کارا یه هفته ای خوب شد زردیش ۱۲ بود.

ولی پسر همسایمون ۲ ماه طول کشید خیلی اذیت شد.

انشاءالله خوب بشه زودتر

سلام.من ۴۰ روز درگیری زردی بود...بالا و پایین میشد..۲روزم بستری بود ،اومد پایین باز بعد مرخص کردنش رفت بالا..

همه کارکردم نشد...

آخرش بردم طب سنتی،حجامت کرد ..۲تاذقطره خون از پشت گوشش گرفت و چندساعت بعد زردیش صفرشد..

طب سنتی به من گفت چون کبدت گرمه ،شیرت باعث میشه زردی نیاد پایین..

کلا با حجامت خوب شد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
شیر خودمو میخوره اصلا چیز گرمی نمیخورم همش سردی و خنکی تموم استخونای خودم درد میکنه 

اگه پنجره نورگیر دارین لباسای نینی رو کم کن روزی چند دقیقه زیر نور آفتابم بخوابونش بهترین درمان نورآفتاب هست . 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
پشت گوشش حجامت کردید؟

آره عزیزم پدربزرگم از این کارا زیاد میکنه معروفم هست تو شهرمون

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

تجربه شخصی خودم بعداز سه تا بچه فقط شیر زیاد بده هر نیم ساعت حتما بده وقتی که خوابه سینه تو از دهنش نکش بزار هی مک بزنه هر چی بیشتر بخوره بیشتر جیش می‌کنه دکتر بچم میگفت زردی درمان قطعی نداره و با جیش از بدن میره بیرون، گرمی نخور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

گریمانه اصلانخور روغن زرد نوشابه ودلستر وادویه جات تخم مرغ وهویج اینازردی بدترمیکنه لباس خیلی کم تنش کن وجلوافتاب بزارش زیادشیربده که بیش ترجیش کنه طلابهش اویزون کن گوشواره ای چیزی واینکه من دخترم زردیش ۱۹بود دکترقرص دادبهش دادم سریع خوب شد زردیش

سلام.من ۴۰ روز درگیری زردی بود...بالا و پایین میشد..۲روزم بستری بود ،اومد پایین باز بعد مرخص کردنش ر ...

دختر و پسر منم با حجامت خوب شدن.اصلنم نفهمیدن.ذره ای گریه هم نکردن

الحمدلله رب العالمین❤
دختر و پسر منم با حجامت خوب شدن.اصلنم نفهمیدن.ذره ای گریه هم نکردن

اره درسته.مردم با بخیه هام هرروز تو راه بیمارستان و آزمایشگاه‌...

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾