2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست
چند روزشه؟ من با دستگاه گرفتم گفتن۱۵.همون جا آزمایش خون بردم.۵ بود.دکتر گفت اون دستگاها اصلا معتبر ...

امروز میشه 6روزش با خون یازده بود امروز باید دوباره ببرم تست بده 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
امروز میشه 6روزش با خون یازده بود امروز باید دوباره ببرم تست بده 

چقدر زود بردیش عزیزم.حداقل باید دوهفته از زمان شروعش بگذره اگه با شیردهی کم نشد بعد.سوراخ سوراخ نکن بچرو.اگه مرکز طب اسلامی میشناسی اگه دوست داری ببرش حجامت لاله ی گوش.من جفت بچه هام رو با وجودیکه اعتقاد نداشتم اصلا با توصیه ی مامانم بردم.

چون نه دارو جواب داد.نه فوتو تراپی و نه ختنه ی پسرم.پدرم دراومد.بچم سوراخ سوراخ شد.با حجامت و یه رژیم ساده یه هفته ای خوب شد.

بچه هام اندک گریه ای هم نکردن.اصلا نفهمیدن.فقط چند قطره خون اومد.و تموم

الحمدلله رب العالمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زود بردیش عزیزم.حداقل باید دوهفته از زمان شروعش بگذره اگه با شیردهی کم نشد بعد.سوراخ سوراخ نکن ...

دفعه های اول با دستگاه گرفتن یدفعه با خون چون بچه یدفعه زرد شد بردنش گفت امده بالا امشب میبرم اگه پایین نیومد به همسرم میگم ببره حجامتش کنن 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان