2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

357 بازدید | 32 پست

سلام مامانا من نوزادم زردیش با دستگاه 10بود خون گرفتن ازش ایا ممکنه زیادتر باشه یا نه اگه راه حل دارید برا خوب شدن بهم بگید لطفا 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه قطره ترنجبین بچکون تو دهنش بعد عرق کاسنی یکم ولرم کن از گردن به پایینشو بشور با کاسنی خداروشکر زردیش زیاد نیست زود رفع میشه

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
دو سه قطره ترنجبین بچکون تو دهنش بعد عرق کاسنی یکم ولرم کن از گردن به پایینشو بشور با کاسنی خداروشکر ...

سه روزه دارم میشورم بجا پایین امدن داره بالا میره 

خودت مایعات زیاد بخور گرمیجات نخور، زیاد شیرش بده که بیشتر جیش کنه، هندونه زیادبخور ، قطره هم داره ب ...

همه کارایی که گفتید انجام دادم به جا کم شدن زیاد میشه 

مهتابی بگیر براش تو خونه بزار براش ۱۰ بالا هستا من ۷ بود مهتابی داشت ۳ روز .لوازم پزشکیا کرایه میدن

ببینم اگه بستریش نکرد میگم کرایه کنن دستگاه 

گفته هر 8ساعت 3تا قطره بده میدم بهش 

اگه از شیر شما میخوره خودتون گرمی نخورید عرق کاسنی مصرف کنید اونقدر ادامه بدین تا رنگ مدفوع کوچولوتون طلایی رنگ بشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...