2777
2789
عنوان

با خانواده ی همسر یجا زندگی کردن خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
انشالله که زودترخونه میخری میری ولی اگه ازهمون اول حریمتو حفظ کنی عادت میکنن یعنی مهمون دارن همیشه ن ...

کار؟؟؟؟

عمرا فقط کافیه یبار شوهرم رو بده کولی میشم😐

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
مادر شوهرم مریض شده نذاشتم بچه ی ده ماهم دوروز بره پیششون باهامون قهر کرده، زنگ زده ب مامانمم گفته، ...

اتفاقن سفت بچه رو بچسب یه ثانیه دست مامان خودتم نده بعدا بزرگ شد متوجه میشی حرف شنوی داره ازت 

الان هی دست به دست بگرده بعدها بیچاره ات می کنه بچه ات حتی مهد کودک نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد چیشد؟

دعوا شد مادر شوهرم گفت کرایه خدا تومنه تو این جا خوش خوشانت بزن بیرون منم از خدا خواسته فوری جا ب جا شدم 

بعدم همه جا گفتم خودش منو بیرون کرد آبرو براش نذاشتم دلم خنک شد همه سرزنش اش کردن

چند سال زجرم داد همش سرم زیر بود 

ببخشید بلا دور باشه ازتون. ولی دزد و خفت گیر میتونن چند نفره خیلی راحت ب خونه ی ادم دار هم حمله کنن ...

اره همش ضدسرقته من طلاهام خونه ی مادرمه..میدونی مادرشوهر حریصم برداشته توپارکینگ ی مغازه هم زده در ورودی خونه اصلا امن نیس و تو پارکینگم پر وسیله وارد خونه ها شاید نتونن بشن اما صد در صد بیان پارکینگو خالی میکنن..بعد ی حالتیه ک انگار مثلا تو وایسا دزد نمیاد بابا..وگرنه ب قول شما ی نفر ک حریف چن نفر ادم نمیشه

وای اوایل ازدواجمون خانم هوایی شد گفت بیایم بالا با شما زندگی کنیم طبقه ای ک خودمون هستیم بدیم اجاره ...

حالا همون رو قرون رو اگر طلا هم خریده بودین مال خودتون بود ولی اختیار این یه گله جا رو هم ندارید و همیشه تازه منتش هم سرتون هست  برو شوهرت رو بساز بره یه فکری بکنه هر چی دیرتر جدا بشین به ضررتونه

منم جزو شروط ازدواجم بود که نه با خونواده خودم و نه با خونواده همسرم یکجا زندگی نکنیم و گفتم دوری و ...

ببین من تو حیاط رخت پهن میکنم میاد جاب جا میکنه ی مدل دگ پهن میکنه صبح با عصبانیت صدام میکنه بیا رختاتو جمع کن ازم میپرسه چقد رو تختی میشوری، چرا لباس پسرمو اینطوری پهن کردی چرا گلاتو آب نمیدی، چرا آب میدی از زیر گلدون میزیزه بیرون، چرا دمپایی حیاط رو اینطوری میذاری، اینا فقط مسایل مربوط ب حیاط، درخت انجیر دارن یدونه دگ ازش نمیکنم بخورم، مثلا ی پادری میشورم بدو میاد وایمیسه همش میگه آبو ببند

حالا همون رو قرون رو اگر طلا هم خریده بودین مال خودتون بود ولی اختیار این یه گله جا رو هم ند ...

بخاطر دخترم باید زود جدا شیم، خیلی رفتاراشون بده، غرور و شخصیت و عزت نفس و اعتماد ب نفس بچه رو له میکنن، نوه ی بزرگشونو دیدم ک میگم

اره همش ضدسرقته من طلاهام خونه ی مادرمه..میدونی مادرشوهر حریصم برداشته توپارکینگ ی مغازه هم زده در و ...

اها پس اینکه یه نفر وایسه منطق مادرشوهرته

انشاالله خیلی زود ب طور معجزه اسایی جدا بشین

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خدا از دهنت بشنوه انشاالله

منم با مادرشوهرم زندگی میکنم..

سخت هست ولی چاره ای ندارم.شوهرم گفته تا بیست سال هستیم.منم زدم ب در بیخیالی.یه سال غصه خوردم گریه کردم پیر شدم چیزی عوض نشد.انشاالله همه مستقل بشن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲