2777
2789
عنوان

با خانواده ی همسر یجا زندگی کردن خیلی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
در کل سخته بهترینارو هم بخوری و بپوشی بهت نمی‌چسبه چون آرامش نداری

مادر شوهرم مریض شده نذاشتم بچه ی ده ماهم دوروز بره پیششون باهامون قهر کرده، زنگ زده ب مامانمم گفته، بچم خواهر شوهرمو چنگ زده سر بچه ی ده ماهم داد زد انقد ترسید دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قراره چن ماه اینده وارد این فاجعه بشم😐 البته اینم بگم مادر شوهر من از اون زنای با سیاست و حیله ...

خداکمکت کنه منم ۷سال بودم البته من خیلی قوی بودم بدونه دعوت نمیرفتیم شوهرم اصلا تنها نمیرفت بچه مو به زور میخاستن ببرن نمیزاشتم وکم کم عادت کردن من حریمم مشخصه ولی به هرحال آدم راحت نیست الانم ۱۴ساله زندگی مشترک داریم حس نیکنم فقط تواین ۷سال زندگی کردم هرچندشوهرم همه جوره پشتم بود ....

آیفون رو از برق بکش گوشیتم سایلنت کن اصلا دعوا نکن 

شوهرم نمیزاره خب تازه آیفون از برق بکشیم بدتره یبار اینکارو کردم سنگ برداشته بود تازه دو روز بود در رنگ کرده‌بودیم‌با سنگ در میزد قشنگ ری.. به رنگ در 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
ن متاسفانه تا خونه نخریم نمیتونیم بیایم بیرون اره اتفاقا دیروز ب مامانم میگفتم خواهرت پیرم کرده اخه ...

دوست منم عروس خالشه ولی انقدر بهش وابستس که حد نداره  من بهش میگم با خالت ازدواج کردی یا پسرش...

تو چرا با خالت خوب نیستی؟؟

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
ببین مادر شوهر من ی مظلومی بووووود خالمه اخه همیشه میگفتیم طفلکی خیلی ساده و مظلومه ولی پدر منو دراو ...

منم خاله مامانمه😐

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
ضرر در ضرر دیگه پولش رفته به باد که هیچ هزارتا حرفم فردا از توش درمیاد و همه صاحب این خونه بازسازی ش ...

وای اوایل ازدواجمون خانم هوایی شد گفت بیایم بالا با شما زندگی کنیم طبقه ای ک خودمون هستیم بدیم اجاره بالارو بسازیم برای خودمون، فک کن تازه چندماه بود عروسی کرده بودیم خداروشکر پولشون نرسید

خداکمکت کنه منم ۷سال بودم البته من خیلی قوی بودم بدونه دعوت نمیرفتیم شوهرم اصلا تنها نمیرفت بچه مو ب ...

منم خیلی استرس دارم ولی من با شوهرم شرط گزاشتم زمانیکه دست و بالامون باز شد که تونستیم بریم خونه تو شهر جدا بعد بچه

ولی از یه طرفم میترسم تابارور شم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

منم جزو شروط ازدواجم بود که نه با خونواده خودم و نه با خونواده همسرم یکجا زندگی نکنیم و گفتم دوری و دوستی... بخاطر همین الان هنوزم نتونستیم بریم سر زندگیمون دعا کنین درست بشه...

ولی همیشه اگه نزدیک خونواده ها باشین مشکل پیش میاد... مثلا یه فامیل های همسرم دو تا پسر دارن که جفتشون با زن هاشون طبقه بالا و پایین خونه مادرشوهر زندگی میکنن... یکیشون که نزدیک به 7 ساله و یکی دیگشون 3ساله... بعد همه میگن وای چه خوب اینا با همدیگه میسازن...در صورتی که چند وقت پیش که دیدمشون همش جاری ها داشتن به همدیگه و به مادرشوهر تیکه مینداختن و همش به اسم شوخی کردن بود ولی همش تو زندگی خصوصی هم دخالت میکردن... حتی ساعت خواب همدیگه رو میدونستن و میگفتن تو چرا تا ظهر میخوابی و اون یکی میگفت تو خودت همش بعد از ظهرا میخوابی و ... . همه میگن اینا شوخ و خوش صحبتن ولی قشنگ مشخص بود از ته دلشون خسته شدن و به هم تیکه میندازن... الانم همشون تصمیم گرفتن بفروشن برن جای دیگه زندگی کنن!!

خلاصه که واقعا دوری و دوستی ضرب المثل خیلی به جاییه و واقعا سعی کنین رعایتش کنین...

عزیزم جوابشو نده رد تماسش کن و شبا ایفونت خاموش کن تا بیدار نشدی آیفون روشن نکن یه عده دهاتی نفهم هس ...

وای😂😂😂

من سیم ایفون کشیده بودم اون سال ها ک اونجا بودم چقدر پدر شوهرم حرص میخورد 

سالها اول صبح ساعت هفت می اومد ذست میذاشت ایفون بر نمی‌داشت تا بیدار شیم باز بیدار نمیشدیم زنش میفرستاد دم در 

همه جا هم گفت عروس می‌خوابه تا ظهر منم ب پشمم نگرفتم 

ایفون در اوردم خودم زدم ب بی خیالی اونم براش عادی شد،😂😂😂

دوست منم عروس خالشه ولی انقدر بهش وابستس که حد نداره  من بهش میگم با خالت ازدواج کردی یا پسرش.. ...

من خیلی باهاشون خوبم خیلی محبت میکنم اصلا ناراحتی هامگ ب روشون نمیارم اصلا بی احترامی نمیکنم، تو همه چی شریکشون میکنم، شامم میپزم شده ی لقمه میبرم براشون چون بوی غذا میپیچه تو ساختمون ، میریم خرید حالا هرچی واسشون خرید میکنم، تا قبل بدنیا اومدن دخترم نمیذاشتم دست ب سیاه و سفید بزنه، اما اون ذره ای محبت و کمک نمیکنه

چون وسط بیابونه و دزد زیاد هس نمیشه همه باهم برن

ببخشید بلا دور باشه ازتون.

ولی دزد و خفت گیر میتونن چند نفره خیلی راحت ب خونه ی ادم دار هم حمله کنن.اصلا صلاح نیست یکی وایسته.

طلا و اشیای قیمتی تون رو بدین بانک.راحت برین بیرون و برگردین.بعد مگه نمیگی زمینش خوب بوده.ینی در و پنجره ش ضد سرقت نیست؟؟!

مثلا یه نفرتون خونه بمونه یه دزد یا قاتل بیاد تفنگ یا چاقو بذاره رو سرتون.میخواین چیکار کنین؟!

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم خیلی استرس دارم ولی من با شوهرم شرط گزاشتم زمانیکه دست و بالامون باز شد که تونستیم بریم خونه تو ...

انشالله که زودترخونه میخری میری ولی اگه ازهمون اول حریمتو حفظ کنی عادت میکنن یعنی مهمون دارن همیشه نرو زیادکارنکن بی دعوت نرو 

ببین منم با خواهرم یه جا خونه خریدم با اینکه با هم اکی هستیم ولی مثل.... پشیمونم 

اگه همین فردا بگن میتونید برید واسه خودتون حداقل چهل تا کوچه دورتر میرفتم 

مشکلمونم فقط بی فرهنگیه بچه هاشه