2777
2789
عنوان

نوزادهای رها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4768 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پدر و مادر هستن در حسرت یه بچه سالها دوادرمون میکنن واقعا قربون خدابرم که اینقد به ادمیزاد بها ...

اره واقعا. براکسیکه که خودش نوزاد و بچه داره دیدن فیلمها خیلی دردناکه

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

باز این یه ذره با شرف تره ارزش لنسانی نوزادو حفظ کرده

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
آره. چرا میخواین همش بگین بخاطر نداری نیست؟ انقدر ندار بوده که نتونسته سقطش کنه وقتیم به دنیا اومده ...

چقدر دنیا باید کثیف باشه که آدم بچه شو بخاطر فقر زنده زنده بندازه سطل زباله .حیوونم اینکارو نمیکنه.این سرنوشت بچه هایی هست که حاصل رابطه یه زن و مرد کثیف و هرزه است.ادم فقیر پول نداره ولی آدم که هست دل که داره فقیره قاتل نیست .این طفل معصوم ها حاصل رابطه یه مرد و زن هرزه و کثافتع.فقیر آنقدر بدبخت نیست جگر گوشه خودشو بکشه.نهایتش میزارش سر راه یا بهزیستی ولی نمی‌کشه.داعشی هم بچه خودش رو نمی‌کشه.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

دلم کبابه واسه این بچه ها چجوری دلتون میاد ببر تحویل بهزیستی بده چرا میندازی تو سطل زباله اینا وجدان ندارن ربطی به فقر نداره فقیری جلوگیری کن نکردی بچه دار شدی برو بده بهزیستی سطل زباله وقتی میندازی یعنی قصد کشتن بچه رو داری

من موندم چیش عجیبه! این همه مورد واقعی که بچشون سلاخی میکنن، میفروشن،بچه هاشون موادفروش و گدا میکنن کم خبر سر بریدن و کشتن بچه به گوشمون میرسه؟ یه سری که همش توهم توطئه دارن. خدامیدونه مادربچه چه حالی بوده اصلا کار مادره بوده یا کس دیگه! 

چقدر دنیا باید کثیف باشه که آدم بچه شو بخاطر فقر زنده زنده بندازه سطل زباله .حیوونم اینکارو نمیکنه.ا ...

منم موافقم باهات اینا بچه های نامشروع هستن واسه اینکه ازشون ردی نمونه قصد کشتن و دارن چند وقت پیش تو بیابون گذاشته بودن یک راننده کامیون پیداش کرده بود بی شرف گذاشته حیوان بچه رو بخوره 

چقدر دنیا باید کثیف باشه که آدم بچه شو بخاطر فقر زنده زنده بندازه سطل زباله .حیوونم اینکارو نمیکنه.ا ...

وقتی حیوونایی مثلا کلاغ،توی زمستون غذا گیرش نمیاد برا بچه هاش،از گوشتای بدن خودش میکنه میده بهشون!

اونوقت انسان که اشرف مخلوقات هم هست این کارا رو میکنه😐

نه عزيزم  دلها سياه شده  حتي ماها كه ميخوايم به نداشتن ربطش بديم هم دلامون داره سياه ميش ...

بخدا هر روز به امبد یه خبر خوب بیدار میشیم اما

خوانواده منو همسرم با اینکه دویت دارن بچه دار بشیم اما همش میگن مواظب باشین تو این اوضاع .اما باورتون میشه صاحب خونم هر لار میبینتم میگه سحر خانم بچه بیار میگم تو ابن اوضاع اخه میگه کفر نگو واقعا این حرکت کفره یا حرف من افسوس از جهل افسوس

چه با اطمینان میگی. وقتی یکی به جنون برسه دست خودش نیست. دنیا کثیف تر از این حرفا شده. همچین میگی داعشی بچشو نمیکشه اینگاری تو مملکت کم خبر سلاخی و سربریدن بچه شنیدیم. کم شنیدیم بچشون سر بدهی میفروشن. 

من موندم چیش عجیبه! این همه مورد واقعی که بچشون سلاخی میکنن، میفروشن،بچه هاشون موادفروش و گدا میکنن ...

تا حالا حیوونی که تازه زایمان کرده دیدی یا مرغی که تا حالا جوجه هایش از تخم مرغ در اومده دیدی؟یه مادر زائو وقتی بخوان جگرگوشه اش رو ازش جدا کنند ازون حیوونم وحشی تر میشه .مگه اینکه مادر مرده باشه سر زایمان.وگرنه اگه زنده باشه هر حالی باشه کسی جرات نمیکنه همچین کاری کنه

من موندم چیش عجیبه! این همه مورد واقعی که بچشون سلاخی میکنن، میفروشن،بچه هاشون موادفروش و گدا میکنن ...

اره زیادن من الان کسی رو میشناسم که بچش و از مدرسه در اورد گذاشت کارگری که خرجش و بده خود خانمه خیاط بود میگفت کمرم درد میگیره کار کنم خرجش و بچه اش میداد

منم موافقم باهات اینا بچه های نامشروع هستن واسه اینکه ازشون ردی نمونه قصد کشتن و دارن چند وقت پیش تو ...

خدا لعنتشون کنه چطور دلشون میاد این کارو کنند.به خدا پارسال یه گل رو از شاخه کندم پسرم ۴سالشه آنقدر ناراحت شد بغض کرد و کلی سرزنشم کرد که گل گناه داره چرا کندیش دوست داشت پیش دوستاش باشه نه دستای تو.این حس یه بچه کوچیکه که شاید حسی از احساس یه مادر به فرزند ندارن.چطور یه مادر می‌تونه پاره تنش رو بزاره بیابون.قلب آدم مبارکه از تصورش فقط