الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تواطرافم اره مردا بیشتر سفید دوس دارن شوهرم منو از بچگی دیده بود ی بار گفت اگه سفید نبودی پارو دلم م ...
ببخشید ولی این نوع تفکر نشون دهنده ی سری عقاید و خرافات الکیه ماله عهد قجر و اگر کسی ب این چیزا اهمیت بده واقعا عقب موندست. ایران بخاطر همین هیچوقت پیشرفت نمیکنه و جهان سومه. چون مردمش این تفکر و دارن. همش میگن اون ک لاغره خوشگلتره اون که قدش بلنده فلانه اون که سفیده خوشگله... یکم کشورای دیگه رو نگاه کنید. مردم چجوری همدیگه رو پذیرفتن و بهم احترام میذارن. مشکل از خودمونم هست ک اعتماد بنفس نداریم ک اگه شوهرمون گفت تو قدت کوتاهه یا فلانی فوری جوابشو بدیم که ادب بشه
حق باشماس ولی خب چه میشه کرد اینجورین شاید واسه دلخوشی من میگه که غصه نخورم واسه قدم
شما وظیفتونه بهش تذکر بدید که این حرف و نزنه چون واقعا من یکی بهم برخورد چون رنگ پوست و خانواده و جنسیت و این چیزا مواردی هستن ک دست خود ادم نبوده که بخاطرش تحقیر بشع. و اینکه هیچوقت جلوی شوهرتون نگید من فلان عیب و دارم یا از خودم بدم میاد چون اینجوریم میدونی چرا؟ چون ناخوداگاه اون میشه نقطه ضعفت و شوهرت مدام تو ذهنش با همون مقایست میکنه. انقدر اعتماد بنفس داشته باشید حتی شده کاذب و مدام جلوش بگید من خیلی خوشگلم انقدر از خودتون تعریف کنید تا این ی باور ذهنی هم بشه برای اون. کم نبودن کسانی که هی جلو شوهرشون گفتن من فلان مشکل و دارم بعدا تو دعوا شوهرشون همونو کوبیده تو سرشون