2777
2789
عنوان

کیا خاک میخورن؟

3802 بازدید | 126 پست

سلام من دو ماهه شدیدا معتاد به خوردن خاک رس شدم‌.

با اینکه مکمل اهنم میخورم و تو ازمایش کم خونی هم نداشتم. 

کیا این حالتو دارن؟ کسایی که میخورن چه مدته و آیا مشکلی براشون پیش اومده؟ 

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

من من من من 

تازه سنگ هم میخورم😐

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخور عزیزم پراز آلودگیه ها

هی

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه
نخور عزیزم پراز آلودگیه ها

از این کارخونه ای بسته بندی هاست ولی خب بازم نمیدونم چه جوری درست میشه که. یعنی اگه تموم بشه کلافه م

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
من بچه بودم مُهر نماز دوس داشتم بخورم😑😂

🤦‍♀️

خیلی بچه بودم( مدرسه نمیرفتم) اینکارو میکردم دختر همسایمون دور از چشم مامانم خاک میریخت تو پیاله میگفت بیا مهمونی بگیریم و با قاشق میذاشت دهنم خودشم میخورد روزی که مامانم فهمید انقدر دعواش کرد به زور و بدبختی خاک خوردن رو از سر من انداخت بیرون هنوزم بوی خاک نم دار حس میکنم هوس میکنم ولی دیگه هیچ وقت اینکارو نکردم