2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بگم 😐

1599 بازدید | 53 پست

چجوری به مادرشوهرم بگم دوص ندارم دخملم شب جایی بدون منو باباش باشه امشب یکسر رفتیم خونشون میگه کم بودید برید شما بذارید آتوسا بمونه قبلا هم چند بار گفته بود میگه تو که شیر نمیدی شیر خشک میخوره بدون توهم میمونه بذار جای من باشه من خوشم نمیاد اصن حتی خونه مامانم شبو بخابه چون عادت میکنه خونه بقیه هم بخابه چجوری بهش بگم روم نمیشه امشبو گفدم من بدون آتوسا خابم نمیبره🫥🫣و یک چیز دیگ برادرشوهرم میبینه آتوسا راه رفتن یاد گرفته تازه 16ماهشه باخودش میبره بیرون اینم دوص ندارم بدون اجازه من میبره اونشب همسرم اومده میگه آتوسا کو (خونه مادرشوهرم بودیم)  گفدم با داداشت بیرونه گفت کجا مادرشوهرم گفد داروخونه همسرم میگه داروخونه چرا اجازه دادی؟! گفدم من خبر ندارم فک کردم میبره دم در امشب موقع رفتن برادرشوهرم گفد کفش یک جفت اینجا بذار منم گفدم اونشب بردین بیرون همسرم غر زد چرا اجازه دادی مادرشوهرمم گفد عموش برده بگو بهش دیگ چیزی نگفدم🙁 و اینکه برادرشوهرم اسمشو نمیگه بهش میگع دختر از این حرفشم بدم میاد😒😐

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

یکم طولانی شد ببخشید گفدم اذیت نشید واسه تایپش🥲

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار عزیزم 

بگو بدون بچه خوابم نمیبره 

بچه اضطراب جدایی میگیره

کفش هم نبر 

به عموش بگو درسته شما عمو هستی دور از جون بچه چیزیش بشه کسی جوابگو من و پدرش نمیشه پس بهتره بچه بدون من جایی نبری 

رو حرفت وایستا 

بزار ناراحت بشن چیزی نمیشه

اجازه نده خیلی راحت بگو دوس ندارم

روم نمیشه با خودم خیلی جمله از قبل اماده میکنم نمتونم بگم😐🤣🤦🏻‍♀️بدبختی اینجاس

یکم طولانی شد ببخشید گفدم اذیت نشید واسه تایپش🥲

عزیزم بهتره به همسرت بگی اون بگه اونجوری دلخور از دست تو نمیشن 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

خواهش میکنم اجازه نده شب تنهایی جایی بمونه خواهش میکنم 

من خودم ب شخصه اسیب دیدم از این قضیه بعد ۱۳,۱۴سال هنوز تو خاطرمه و اذیتم میکنه اونم از نزدیک ترین کسم 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼