2777
2789
عنوان

بهم گفت دختر خونگی🥲

345 بازدید | 37 پست

بچها من امروز رفتم یه مغازه ادکلن فروشی که جعبه کادویی هم داشت‌جعبه بخرم

بعد‌گف بیا عطر تست‌کن گفتم نمیخوام گف فقط برات تست میکنم ببینی خلاصه اومد عطرو اسپری کنه برگشت گف قشنگگگگ بوی دختر خونگی‌میده

اصلا ینی چی من خوشم نیمد از حرفش دوس ندارم تو نظر بقیه اینطوری باشم ولی دلمم نمیخواد جلف باشم

پسره هیزززززم بود

بنظرتون چی باید جواب میدادم 

همیشه اینجور موقعا هیچی نمیگم بعدش حرص میخورم 

ساکن اصفهانم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترجواب ندادی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خونگی ؟ببخشید مگه حیوونه ک خونگی یا جنگلی باشه.این اصطلاحو همین پسردخترای خیابونی درست کردن واسه کوچیک کردن دخترایی ک ب هرچیزی تن نمیدن.

ناراحت نباش و اتفاقا افتخار کن ک سلیقه پسر هیز و عوضی نبودی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))