2777
2789

مامانم پیشمه ولی اصلا حالم خوب نیست، شوهرم حواسش نیست اصلا ، امروز با خانواده ی خودش رفتن بیرون منم خالم اینا بودن پیشم ولی دلم بدجوری گرفته... 

طبیعیه عزیزم

خواهر منم بعد زایمان همینجوری الکی گریه میکرد

هرچی میپرسیدیم چته میگفت خودمم نمیدونم

الان یادش میاد میخنده

هورمونات بهم ریخته

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل‌زایمان یه کم حساس میشی 

زود رنج میشی

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

عزیزم بخودت تلقین نکن...ایناهمش افسردگی های بعداززایمان...منم همش ناراحت بودم وگریه میکردم ولی سعی کن حواست روپرت کنی و شاد باشی چون اگه اگه افسردگی بگیری خیلی داغون میشی...شوهرت هم شاید رفته تا مامانت یکم راحت باشه

اول قدم نی نی ت مبارک

دوما خودت رو تقویت کن به خاطر ضعیف شدن و بهم ریختن هورمون هاس

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

عزیزدلم مبارکه،طبیعیه این حالتا نباید بذاری غلبه کنه بهت  مخصوصا تا سه ماه اول خیلی اینجوری میشی،من خودم یکسال بیشتر طول کشید که بتونم یکم عادی تر باشم الان ۳ سال و نیم گذشته خداروشکر همه چی خوبه،توهم به این فک کن این روزا میگذره فقط با شوهرت خیلییی حرف بزن بگو که حالت چجوریه هم تو به شوهرت برس چون الانم اونم توجه میخواد هم شوهرت به تو برسه ایشالا خوب میشی

ولی داره با کاراش عصبانیم میکنه

والا من زایمان کرده بودم  شوهرم گذاش رف ی شهر دیگ خونه پدرش بنایی داشتن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اینو می‌دونم ولی رفتارهای همسرم رو مخمه

تو حساس شدی 

اون داره مثل قبلش رفتار میکنه

البته باید بیشتر حواسش ب تو باشه،یکی بره باش صحبت کنه شاید نمیدونه بنده خدا

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗