2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم حال روحیم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 25 پست

خود زایمان ب تنهایی میتونه قوی ترین آدمو ب لحاظ روحی اذیت کنه..چ برسه ک‌همراهی شریک زندگیتو نبینی

گلم متاسفانه هستند مردایی ک نمیتونن درک کنن چ بار روحی و روانی و جسمی سنگینی رو متحمل شدین

و انتظار دارن زود همه چی مثل قبل باشه

نمیشه بهشون گیر داد..خلاصه تجربه نکردن بشخصه

از دلایل حال بعد بعد زایمان ب هم ریختن اندام..همراهی نکردن همسر..احساس ناتوانی توی حرکت و رسیدگی ب بچه ..و چیزایی از این قبیل هس

ک همش و همش نیاز ب این داره ک خودتو باور کنی..خودتو دوس داشته باشی..ب خودت افتخار کنی ک یکی از سختترین کارای دنیا رو شروع کردی..و توقعت رو از همسرت بیاری پایین..زمان درست میکنه همه جیو

اجازه نده هرچیزی ب هم بریزدت

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کنین بابا انقد به شوهراتون نچسبین .اونا هم انسانن .ممکنه بشه گاهی تنها جایی برن 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
خود زایمان ب تنهایی میتونه قوی ترین آدمو ب لحاظ روحی اذیت کنه..چ برسه ک‌همراهی شریک زندگیتو نبینی گ ...

نمیتونم اونقدری قوی نیستم که بتونم همه چیزو تنهایی هضم کنن

مبارک  بعد زایمان خانم حساستر میشن وطبیعی شما باید حرفت آروم به همسرت بگی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
رفتن برا کار با رفتن برا گردش خیلی فرق داره 

منم اعصابم داغون بود اون موقع ها

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نمیتونم اونقدری قوی نیستم که بتونم همه چیزو تنهایی هضم کنن

منم سه ماهه زایمان کردم..درکت میکنم..اشکال نداره ها گاهی گریه کنی..خودتو تخلیه کن..خدا مادرتو حفظ کنه من هیشکی نموند پیشم..بخدا روز اول بعد مرخص شدنمم باید پامیشدم ب کارای خودم و بچه میرسیدم..منم افسرده شدم..گریه کردم..ولی میگذره باور کن

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد