2777
2789
عنوان

من میخوام با همسرم وقت بگذرونم ولی اون

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 45 پست
میکم بهش ولی میگه پس چیکار کنم تو نیاز به وقت گزاشتن داری خب وقت گزاشتن پول میخواد ،سفر رفتن پول میخ ...

می‌دونم درکت میکنم سخته تو هم باید درکش کنی زندگی سخته مردها کلن در فشارن 

در کل از نظر من مردی که کارشو یا هر چیزی رو به رابطه جنسی با زنش ترجیح میده یا کلا سرد مزاجه یا علاق ...

ت. فکر بچه ک نیستم چون خودم آماده نیستم اصن 

اتفاقا گرم مزاجه تو رفتاراش میبینم ک خیلی براش جذابم،انداممو قیافم خوبه ولی اینقد ک درگیر کار شده فکرمیکنه وقت عادی هم برا همدیگه بزاریم پول میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه عروسی؟ ببین ی خورده حق داریا،ی سوال این همه تلاش میکنه از نظر مالی اوکیه؟من جات بودم ب خودم میر ...

چون افسردگی پیدا کردم نمیتونم بدم میاد مستقیم ارتباط بگیرم یا حال ندارم بحث تنبلی نیستا از خدامه بخدا،،ولی انگیزشو ندارم

مثلا الان از صبح نبود پاشدم ب خودم رسیدم ،از لحاظ مالی معمولیه ما بریم خرید هم باهم میریم داشته باشه کم نمیزاره ولی از یه طرف سعی میکنم درکش کنم زیاده روی نکنم

ی کار تو سالن ارایشی چیزی پیدا کن برو سرگرم میشی شبا میای خونتو مرتب میکنی و پیش شوهرت میخوابی چند سالم بگذره بچه نیار فعلا خوش بگذرونید تنهایی بعد بچه بیار تا اوضاع ثابت بشه چون الان فکرت درگیره بارداری خودش ی لشکر بیماری و افسردگی باخودش میاره شوهرتم وقت نداره اینجوری هر دو از اوردن بچه پشیمون میشید و سنتون کمه سعی کن جلوگیریتو سفت نگه داری 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

🫠💔🥺رابطه جنسیمون زیاد خوب نیس .مشکل پیدا کرده .ماهی دو الی سه بار داریم فقط اونم فقط اون....اصن ت ...

تا حالا رفتار مشکوک ازش ندیدی ؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
چون افسردگی پیدا کردم نمیتونم بدم میاد مستقیم ارتباط بگیرم یا حال ندارم بحث تنبلی نیستا از خدامه بخد ...

عزیزم خیلی گرونیه ،یکمم بهش حق بده باید تلاش کنه اگر حمایت پدر مادرش رو نداره سنی هم ندارین اخه

یکم رها کن این فکرا رو انشالهه ک بهتر میشه

ی کار تو سالن ارایشی چیزی پیدا کن برو سرگرم میشی شبا میای خونتو مرتب میکنی و پیش شوهرت میخوابی چند س ...

بچه ک اصلا

ولی الان هنوز جوونیم دلم میخواد برا هم وقت بزاریم چون انرژیشو دارم ولی اون نیس صحبتم کنم بحثمون میشه درک نمیکنه

🫠💔🥺رابطه جنسیمون زیاد خوب نیس .مشکل پیدا کرده .ماهی دو الی سه بار داریم فقط اونم فقط اون....اصن ت ...

چون دیر ب دیر شده تایمش کم شده 

عزیزم همین رابطه رو زیاد کن کم کم گرم میشید عب نداره ب جای غر. زدن آخر شب خوشگل موشگل کن برو بغلش بخواب لوس شو 

بزار اون کنار بگیره تو کم کم عادتش بده 

بچه ک اصلاولی الان هنوز جوونیم دلم میخواد برا هم وقت بزاریم چون انرژیشو دارم ولی اون نیس صحبتم کنم ب ...

چون تازه ازدواج کردین دوس داری همش پیشت باشه منم اینجور بودم درکت میکنم من ۳ماه بعد عروسیم باردار شدم با ویار و بارداری خیلی سختتت و وقتی براش کاری پیش میومد یا کسی زنگش میزنه و میخواست بره بیرون من زار زار گریه میکردم که نرو تنهام نزار 🤣با اینکه تو خونه جدا هم نبودیم ی خونه پر جمعیت زندگی میکنیم ولی دوس داشتم همیشه پیش هم باشیم...بعدش عادی میشه الان بعضی وقتا بیشتر دوس دارم تنها باشم ....خودت فیلم و سریال نگاه کن تو گوشی وقتت میگذره یا گفتم اگه تونستی برو کار کن بیشتر روحیت عوض میشه خیلی بهتره

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

چون تازه ازدواج کردین دوس داری همش پیشت باشه منم اینجور بودم درکت میکنم من ۳ماه بعد عروسیم باردار شد ...

میدونم ولی من یه اخلاقی دارم اونم اینه ک زود عادت میکنم ،،،عادت کنم سرد میشم ،معمولن اخلاقم برا همه اینجوریه، اگ برام بی اهمیت بشن دیگ مرده زندشون برام مهم نیس برا همینه دلم میخواد بیشتر وقت بزاریم عادی نشه وگرنه ۳ ساله یه سری چیزا واسم عادی شده 

چون دیر ب دیر شده تایمش کم شده عزیزم همین رابطه رو زیاد کن کم کم گرم میشید عب نداره ب جای غر. زدن آخ ...

اخه میدونی مثلا من خودم شاید تو هفته دوبار لذت ببرم و رابط.ه بخوام اون هر روز ولی اون هیچ واکنشی نشون نمیده و میگ خستم .بعد تایمی ک من میخوام اونم میخواد یهو زود میاد و اذیت میشم حالم بد میشه ناخداگاه فاصله میگیرم ،،،خیلی تلاش کردم خسته شدم از بس صبر کردم چندماهه