2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم هرکس با چشم حسد و کینه نگاه کنه چشم میزنه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من یه بار خودمونو بد جور چشم زدم... 

یه بار داشتم با یکی از اقوامم صحبت میکردم، همش از بدبختی و مشکلات خودش و بقیه‌ی اقوام صحبت میکرد. من برگشتم گفتم اینقدر از بدبختی خودتو و بقیه گفتی، فکر کنم خوشبختتون منم. گفتن این حرف همانُ دو ماه درگیر مریضی و بیمارستان شدن همان... برای مامانم عمل فوری قلب پیش اومد، خودم خیلی شدید کرونا گرفتم، پسرم بدجور زخم شد، در حدی که بردم بیمارستان و ده یازده تا بخیه خورد... همه‌ی اینا در مدت خیلی کوتاه و پشت سر هم اتفاق افتاد. اینا در حالتی بود که من صدقه هم میدادم. 

من معتقدم هرکس با چشم حسد و کینه نگاه کنه چشم میزنه 

اخه دکتر هولاکویی ( که من خیلی قبولش دارم ) تو یکی از  برنامه هاش اگه یادم باش گفت اینکه ی ادم  بتونه با انرژی منفی و‌جشمش باعث‌ اتفاق بدی تو زندگیت بشه غیر ممکن و خرافات مگه اینمه خودت چون تو اعماق ناخود اگاهت  اعتقاد به چشم زدن داری اینقدر اینو به خودت تلقین کنی که اون اتفاق بد برات بیفته بعد بگی دیدی فلانی چشمم سور بود اینجوری شد؟؟ 

اخه دکتر هولاکویی ( که من خیلی قبولش دارم ) تو یکی از  برنامه هاش اگه یادم باش گفت اینکه ی ادم ...

خودم ک از بالا افتادم پایین و لهه شدم و پول و سلامتی ، موقعیت اجتماعی، ارامش هر چی بگین از دست دادم و مطمعنم چشم خوردم😞زندگی ب اون خوبی ک داشتم دیگه شد مثل یه کیسه زباله پاره وارونه!! 

اخه دکتر هولاکویی ( که من خیلی قبولش دارم ) تو یکی از  برنامه هاش اگه یادم باش گفت اینکه ی ادم ...

اینکه یکی در یه زمینه‌ای باسواده ، دلیل نمیشه که در مورد بقیه امور هم نظر قاطعانه بده. خیلی از دانشمندان خارجی هم قبول دارن که یه سری انرژی از چشم ساطع میشه و حتی بعضیا با تمرین و ممارست میتونن اون انرژی رو کنترل کنن. 

اینکه یکی در یه زمینه‌ای باسواده ، دلیل نمیشه که در مورد بقیه امور هم نظر قاطعانه بده. خیلی از دانشم ...

اره گفتم خودم سرم اومد  ولی چطوری میشه جلوش رو گرفت؟ از یه طرف هم بعضی ها رو‌میبینم زندگی بی دغدغه و خیلی خوبی دارن  و مرتب هم  شو و اف و عکس اینستاگرام و … پس چرا اونا چشم نمیخورن اگه اینجوریه؟😶( البته ایشالا ک همیشه خوش باشن من راضی به بدبختی و غم غصه ادما نبستم دلیل نمیشه اگه من زندگیم  نابود شد سر بقیه هم بیاد ) 

اره گفتم خودم سرم اومد  ولی چطوری میشه جلوش رو گرفت؟ از یه طرف هم بعضی ها رو‌میبینم زندگی بی دغ ...

ببین شوآف و اینستاگرامُ اصلاً باور نکن. اتفاقاً هر کی درد و مشکلاتش بیشتره، بیشتر سعی میکنه که خودشو شاد جلوه بده. اونا ظاهر زندگیشون اون شکلیه. از باطنش که خبر نداری. شاید حتی مسافرت خارج هم برن، ولی با خودت فکر کردی اینا که همش در حال عکس گرفتن و فیلم گرفتن هستن، پس کِی از این تفریحاتشون میخوان لذت ببرن؟ 

ببین شوآف و اینستاگرامُ اصلاً باور نکن. اتفاقاً هر کی درد و مشکلاتش بیشتره، بیشتر سعی میکنه که خودشو ...

نه اخه از باطنش هم خبر دارم اشناس تقریبا مناسفانه نمیتونم زیاد اینجا توضیح بدم  تابلو میشه خاستی بیا خصوصی!