2777
2789
عنوان

خواهرم خسته شده میگه..

406 بازدید | 14 پست

من خواهرم نهمه ،داره امتحان میده بشدددتتت زده شده از درس 

من میگم سال دیگه نره استراحت کنه سال بعدش بره مدرسه 

خودش میگه غیر حضوری بخونم 

ینی فقط بره امتحاناتش رو بده

مگه میشه دهم رو اینجور خوند؟

من دهم رو با معلم خصوصی گذروندم و مدرسه نمیشه اصلا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تو امتحاناتن همه اینجوری شدن تابستون حل میشه نگران نباش هیچ جا مثل مدرسه نیس

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

چرا بها میدی بهش؟ آیا مگه ما خودمون 12 سال مدرسه نرفتیم؟ اونم هنوز انتخاب رشته نکرده و خیلی درساش سخت نشده. به جای همراهی باهاش بهش انگیزه بدین و نذارین تنبلی کنه. از الان اینطور شل بخواد جلو بره کنکور و میخواد چه کنه

والا ما از ۶ صبح تا ۱۲ شب فقط درس می خوندیم😂😂

همین دیگه😂منکه همچنان دارم درس میخونم..دوازده سال پشت سرهم صبح تا شب روزی سه چهارتا امتحان..تازه تابستون دلم تنگ میشد برا مدرسه😂بعد بچه ی کلاس نهمی ناز میکنه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
مستمر میخاد چیکار کنه؟ فک نکنم مدرسه قبول کنه.دهم هم چون ورود به دبیرستانه سختش میشه باید سر کلاس ب ...

آره مدرسه قبول نمیکنه،ماهم دانش آموز داریم سرکلاس نمیان و ما هیچ مستمری براشون رد نکردیم