2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام برای شما چطور مشخص شد ترنر موزاییک هست بچتون، با جواب اولیه امنیو یا جواب نهایی؟ اگه امکانش هس ...

من اولش دوگانه ک دادم با این ک سونو سالم بود پاپ آ 0.48 بود. عددش جوری بود ک اون سه تا کروموزوم رو خوب نشون میداد اما مشکوک بود و زیر برگه یه ارور نوشته بود. همه دکترا میگفتن بیخود حساسی ی دکتر گفت محض احتیاط ب حرف ازمایشگاه گوش میکنیم و niptبده. انجام دادم جواب با سندروم ترنر اومد هیچکدوم دکترا باورشون نمیشد از بعد اون هم ازمایشگاه های منطقه مون ب متخصصای زنان ازمایش منو نشون داده بودن و گفته بودن ب هیچ عنوان ارور ازمایشگاهارو شوخی نگیرن بگن ولش کن ازمایشگاه حساسه. Niptتنها تفاوتش با ازمایشایی ک از نمونه اب جنینه اینه ک ممکنه تو ی احتمال خیلی خیلی ضعیف با خون مادر قاطی شده باشه ک مشکل از مادر باشه ب جنین ربط داده باشن. که ممکن نبود من ترنر باشم و حامله شده باشم. همه دکترا با niptگفتن برو سقط کن من دلم راضی نشد امنیوسنتز دادم وقتی امنیو بدی دوتا ازمایش میفرستن اولی qf_pcr دومی کاریوتایپ تو اولی گفتن سندروم ترنر موزاییکه اما دومی دقیقا تعداد سلولای بررسی شده و اینکه چندتاش سالم بوده چندتاش مشکل دار بوده رو مشخص کرده بود ک مال من بیشتر از پنجاه درصدش بوده. اولیش 3روزه جوابش اومد دومی سه هفته طول کشید ک دیگه سقط کردم

من اون روز این تاپیک رو ب این امید گذاشتم ک یه نفر پیدا بشه بگه اره من niptدادم بد بوده جواب اخر خوب اومده ولی ب هر دکتری ک گفتم میگفتن اصن احتمال خطا تو این ازمایش 10درصده و واسه تو 2درصد محاله جواب اخر خوب بیاد برو سقط کن.

آخی😔ناراحت شدم الان سقط کردین؟ تو چند هفتگی؟

تو 20هفتگی دیگه سقط کردم. ولی دوباره باردارم و الان این هفته جواب ازمایش niptبچه بعدی قراره بیاد شکر خدا دوگانه خوب بوده و امیدوارم ب خدا 

البته جالبه بگم من واسه چکاپ این بارداری ازمایش ک دادم igg روبلام شدید بالست که نشون میده ی بار شاید این اواخر ب سرخچه مبتلا شدم و یادمه تو بارداری قبلی 5هفته ک بودم کل بدنم پر کهیرای کوچیک کوچیک قرمز شد فکر کردم زنجبیل خوردم حساسیت داشتم کهیر زدم و الان میفهمم همه علائم سرخچه رو داشتم و دکترا نفهمیدن. و انننقدر ابتلا ب سرخچه تو بارداری خطرناکه ک تو سه ماهه اول باعث سقط جنین میشه و احتمال میدیم دلیل نقص ژنتیکی بچم همون ابتلا بوده باشه.

تو 20هفتگی دیگه سقط کردم. ولی دوباره باردارم و الان این هفته جواب ازمایش niptبچه بعدی قراره بیاد شکر ...

خیلی سخته😭منم بیست هفته ام تقریبا درک میکنم چ سختی کشیدی خوشحالم ک باز باردار شدی امیدورام زایمان خوبی در پیش رو داشته باشی و ب سلامت نی نی ماهتو بغل کنی🙏🤍

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلی سخته😭منم بیست هفته ام تقریبا درک میکنم چ سختی کشیدی خوشحالم ک باز باردار شدی امیدورام زایمان خ ...

ممنون انشالله خودتم ب خوشی نینیتو بغل بگیری و خوشبختیشو ببینی

سلام عزیزم خوبی؟؟

منم امروز جواب آزمایش سل فریم اومد و ریسک سندروم ترنرمو بالا زده بود ولی دکتر بهم گفت که این آزمایشگاه در مورد این نوع سندروم قبلا هم خطا داشته و احتمال خطا در این مورد از سندروم زیاده و خلاصه یه کم دلم آروم شد 

و یه چیز مهم تری که گفت این بود که گفت برای این مشکل اجازه ی سقط قانونی در کشور وجود نداره و اگه بخوای باید به صورت  غیر قانونی سقط کنی خواستم در مورد اینکه شما دقیقا چیکار کردید  بپرسم راستش من خیلی نگرانم خواهشا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید...

میترسم اگه خدای ناکرده مشکلی هم وجود داشته باشه نتونم سقط کنم

و یه سوال دیگه که ازتون داشتم اینکه درست متوجه نشدم یعنی شما جواب دومی تون که گفتید چند هفته بعد قرار بود بیاد اون هم مشکل دار بود؟؟