2821
2789
عنوان

ینی یکی نیست بیاد

76 بازدید | 2 پست

سلام دوستان . دیروز رفتم داروخونه قرص ویتامین بخرم قرص مد نظرمو نداشتن . خانمه یه قرص دیگا بهم داد منم نگا نکردم الان دیدم قرص پرفکت آقایون هست ، خانمه میدونست برا خودم میخواما ، به نظرتون خانما هم میشه استفاده کنه ؟ چیکار کنم

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

با عرض سلام. معمولا قرص‌های مولتی‌ویتامین بین خام‌ها و آقایان تفاوت دارن که هورمون‌ها یا دوزهای مورد نیاز مخصوص به خانم‌ها رو تامین کنند. اگر یک ویتامین خاص هست و دوز مصرفی خودتون رو می‌دونید، تفاوتی نداره و می‌تونید مصرف کنید. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز