2777
2789
عنوان

کاش خدابهم بچه نمیداد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3712 بازدید | 71 پست
قوی باش کاری کن جای پدرشو پرکنی خلیا شرایط مث تورو دارن خیلیا شوهراشون مردن توجوونی حالا شما جدا ...

شاغلم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با صلوات ما مشکلی حل نمیشه گلم ای کاش باهم میساختید فقط و فقط بخاطره طفل معصوم تا عمر دا ...

اخ زن صیغه ای گرفت  زن بچه اورد ماهم جداشدیم زن ۱۰۰میلیون گرفت ورفت ومشکلات بدتر

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
خب ببر باباش راببینه

حالا مجددازدواج کرده کم میبینتش

شرایطش و داری ببریش پیش روانشناس؟ 

اره ۱سال میرم

همین بسه انشاله بزرگ شد قدر زحماتتو بدونه.خدا برات حفظش کنخ

ممنون عزیزم

عزیزم خیلی ها تو شرایط تو هستن ،من و خیلی های دیگه ،،خودتو نباز،پیشش درباره پدر حرف نزنین

۱۸ماهش

ولی سخته

اخ زن صیغه ای گرفت  زن بچه اورد ماهم جداشدیم زن ۱۰۰میلیون گرفت ورفت ومشکلات بدتر

اگر خونه و زندگی تون جدا هست

اون زن رو نمیدیدید... کاش جدا نمیشدی

حقیقتش دلم برای بچت میسوزه

گناه داره ب خدا

حالا مدرسه بره

عقلش برسه

خیلیییی بدتره خواهره گلم

شاغلم

دیگ بهتر

نا امید نباش

خوشگل پسرت امنیت داره پیشت از نظرمالی

خیلیا شرایط پسرتو دارن

الان بزرگ شدن ب همه جارسیدن

فقط کنارش باش کم نیار قوی باش

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
موندن توی ی زندگی پراز تنش براش قطعا بدتر بود سعی کن قوی باشی 

خیلی تنهام

اره ۱سال میرم

خب خداروشکر میری .بچه تم ببر . خیلیا این شرایط و داشتن و ایشالا وفق پیدا می‌کنید هردو . اگه شوهر خوبی نبود دیگه خودتو آزار نده .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...