2777
2789
عنوان

کاش خدابهم بچه نمیداد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3712 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا اینجوری نگو تو بودی که این بچه رو بدنیا آوردی مسئولیتش با توعه حالا که پدر نداره جوری واسش مادری کن که کمبود هیچیو حس نکنه بچته چی از این مهمتر واسه قوی بودنت تو تنها کسی نیستی که این شرایطو داره یه جوری واسش مادری کن که وقتی بزرگ شد بشه همه کست اونم واست جبران کنه نه اینکه الان زندگیت سخت باشه ایندت بدتر  چی تو این دنیا مهمتر و عزیزتر از بچه ادم میتونه باشه واسه خوشبخت بودن و قوی بودن همین که تو کنارش باشی خودش یه دنیا ارزش داره  و قدرشو بدون اینجوری نگو گناه اون بچه چیه 

خودت بدنیاش آوردی خودتم میگی کاش نمیوردم؟ 

تو رو خدا اینجوری نگو تو بودی که این بچه رو بدنیا آوردی مسئولیتش با توعه حالا که پدر نداره جوری واسش ...

بخاطر هرزگی یه مرد وچندین زن بچم بدبخت شدـ

خداازشون نگذره

منکه جووونموبرای بچم میدم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
چقد ناراحت شدم 😔، نمی تونی به زندگیت برگردی؟ مشکلت چی بود؟ 

نمیشه ـ

توپست های بالاترگفتم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
همه یه شب هایی کم میاریم بعدا قوی ادامه میدیم

خداکن

دلم گرفته کاش خدا هیچوقت دونفرکه قسمتشون جدایی بهم نرسون

بخاطر هرزگی یه مرد وچندین زن بچم بدبخت شدـ خداازشون نگذره منکه جووونموبرای بچم میدم

عزیزممم ❤️❤️  بچتم به جز خودت به کسی احتیاج نداره خودت کافی هستی واسش چی بهتر از یه مادر مهربون و قوی واسه بچه 

امیدوارم بهترینا واست پیش بیاد 🌹🌹

عزیزممم ❤️❤️  بچتم به جز خودت به کسی احتیاج نداره خودت کافی هستی واسش چی بهتر از یه مادر مهربون ...

ممنون عزیزدلم