2777
2789
عنوان

نقاش حرفه ای با مداد رنگی داریم؟

2430 بازدید | 43 پست

دوستم میخواد نقاشی با مداد رنگی رو شروع کنه، ۲۸ سالشه، دیر نیست؟ همش امروز و فردا میکنه ولی واقعا دوست داره. نقاشیشم خوب نیست واقعا! ولی پشتکار داره علاقه هم داره میخوام مداد رنگی بخرم براش بلکه جرقه ای بشه واسه شروع

مداد رنگی چی بگیرم براش؟ چه مارکی؟ واسه شروع

نه بابا چه پیری چون استعداد ندارن یکم سخت میشه اما علاقه داره میشه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. فقط فایبر کاستر برای نقاشی حرفه ای مناسبه ازتعداد رنگ بالای۴۶رنگ استفاده کنید

سلام اصلش رو از کجا میتونم بخرم؟ قیمتش چقدر در میاد حدودا؟ برای طراحی چهره ست

ممنون از جوابتون🥰

اگه هزینش داری ۳۶ تایی فابرکاستل عالیه قیمتش رو ۳۰۰ تا ۴۰۰ فکر کنم باشه

اگه نداری MQ هم گزینه خوبیه ۷۲تاییش هم قیمته با فکر کنم ۴۸ تایی یا ۳۶ تایی فابر کاستل حالا بازم خودت بپرس ولی یکم کیفیتش پایین تره از لحاظ رنگ دهی و نرمی نسبت به فابرکاستل

اگه هم خیلی پولداری پلی کروم دیگه حرف نداره فقط باید چند میلیون هزینه کنی

سلام اصلش رو از کجا میتونم بخرم؟ قیمتش چقدر در میاد حدودا؟ برای طراحی چهره ست ممنون از جوابتون🥰

اول اینکه نقاشی رو از چهره شروع نمیکنن به اموزش.

ایشون مبتدی هستن و پرتره سخته.

بنابه نظر استادشون اموزش از رنگ شناسی و تونالیته رنگ شروع میشه.

شمامیتونید از لوازم تحریر های معتبر بخرید.

قیمت ۴۶رنگش الان ۶۰۰تومنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام. فقط فایبر کاستر برای نقاشی حرفه ای مناسبه ازتعداد رنگ بالای۴۶رنگ استفاده کنید

وا کی گفته ۳۶ تایی بسه من خودم حرفه ای کار میکنم و مربیم گفت رنگ رو خودت میتونی بسازی الکی هزینه نکن مشکلی هم ندارم با تعداد رنگ ها

سلام اصلش رو از کجا میتونم بخرم؟ قیمتش چقدر در میاد حدودا؟ برای طراحی چهره ست ممنون از جوابتون🥰

ببین مداد رنگی حرفه ای خیلی طیف ش گسترده است، مثلا ۳۶ رنگ‌فقط مخصوص پوست ،۳۶ رنگ‌مخصوص طبیعت که بیشتر سبزه،خیلی قیمتهاش بالاس من‌آخرین مدادرنگی که خریدم ۶ میلیون بوده

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اگه هزینش داری ۳۶ تایی فابرکاستل عالیه قیمتش رو ۳۰۰ تا ۴۰۰ فکر کنم باشه اگه نداری MQ هم گزینه خوبیه ...

عرضم به خدمتت که در حال حاضر به شدت دستم تنگه😂

ولی خدایی دلم میخواد چیز خوب براش بگیرم مثه خواهرمه. فابرکاستل ۳۶ تایی رو بخوام بگیرم خوبه؟ برای طراحی چهره کفایت میکنه برای شروع؟

وا کی گفته ۳۶ تایی بسه من خودم حرفه ای کار میکنم و مربیم گفت رنگ رو خودت میتونی بسازی الکی هزینه نکن ...

سلام.

ترکیب رنگ برای مبتدی سخته.

من اموزش میدم عزیزم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نرمن؟ راحت تراش میشن؟ قیمتش حدودا چقدر در میاد؟ اصلش رو از کجا تهیه کنم؟

اره خیلی خوبن 

اون دوتای اول حدود ۵۰۰ تومنن 

ولی ی مارک دیگه هم هس، آریا ۳۶ رنگ اونم واسه شروع خوبه