2777
2789
عنوان

مامان بابام سر غذای بچم دعواشون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 23 پست
فعلا رو تست غذاهای جدید اینجور شده چندروز پیش میخواستیم خرما بدیم همینجور استرس داشت .چندروز بعدش مو ...

استرسه خیلی بده 

اصلا همین استرسه بدتر معده خودشو و خودتو بچتو میپوکونه

خب پیش بابات ندین 😐 چرا میخواین عصبیش کنین😂

دقیقا تصمیم گرفتیم همینکار و کنیم .من که اصلا نمیخوام جز سوپ چیزی بدم به بچه دیگ اخر جنگ میشه بعد بدترین حالتش اینه که بهمون ثابت شده هرچیزی که بابام بگه میشه مامانم میگفت شما هم بچه بودین میگفت نده بالامیارن یهو بالامیاوردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چه عجیبه حالا من خودم حساس بودم جرات نمیکردم یه ثانیه بچموبا بابام تنها بذارم سرمو میچرخوندم ی ...

من خودمم تا دوهفته پیش همینجور استرس داشتم بچم استپ وزن گرفت ولی دکترش گفت غذاهارو با تست حساسیت بهش بده 

دقیقا تصمیم گرفتیم همینکار و کنیم .من که اصلا نمیخوام جز سوپ چیزی بدم به بچه دیگ اخر جنگ میشه بعد بد ...

خیلی ناراحت شدم سرنوشتتو خوندم😔

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
[QUOTE=238760944]خیلی ناراحت شدم سرنوشتتو خوندم😔[/QUOTبا اون که کنار اومدم نمیدونم بعضی وقتا میگم ش ...

بی تقصیر هم نیستی بی سیاستی کردی

چند سالته کدوم شهری

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات