2777
2789
عنوان

مامان بابام سر غذای بچم دعواشون شد

487 بازدید | 23 پست

بابام خیلی استرسی و حساسه شغلشم مربوط به صنایع غذاییه کلا ی مدل خاصیه مثلا مخالف صد درصده شکلاته .همیشه لبنیات کم چرب میگیره یا بدون لاکتوز بعد مامانم به بچم موز داد دیدم بابام داشت توضیح میداد درمورد اینکه چون بچگیش رفلاکس داشت نباید بخوره مامانم چندبار باهاش صحبت کرد بابامم هی توضیح میداد که نه حالش بد میشه و مریص میشه حالا بچمم تو این وضعیت انگار ترسیده بود نمیخورد که دیدم بابام رفت دوباره حرف بزنع مامانم عصبانی شد خودمم اعصابم خورده بچم استپ  وزن زده بعد الان استرس گرفتم نکنه معدش بپاشه .اصلا بابام بخاطر پولش نمیکنه حاضره بهترینا رو برای بچم بگیره ولی سر هی غذا جدیدی میخوایم تست کنیم هی استرس وارد میکنه

چ چیزایی رو منع کرده بگو ماهم بدونیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما سوسولین من به بچه هام پفک و نوشابه میدم بابات اگه منو میدید کلمو میکند

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
چن سالشه نوشابه اخه 😐😐

بزرگه چهر کوچیک یک و نیم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
چ چیزایی رو منع کرده بگو ماهم بدونیم

فعلا رو تست غذاهای جدید اینجور شده چندروز پیش میخواستیم خرما بدیم همینجور استرس داشت .چندروز بعدش موز خواستیم بدیم الانم که سر موز دعوا شد

😂😂😂

کنجکاوم آخه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فعلا رو تست غذاهای جدید اینجور شده چندروز پیش میخواستیم خرما بدیم همینجور استرس داشت .چندروز بعدش مو ...

پس خیلی حساسه

پدرت خیلی دلسوزتونه که رو تغذیه اتون حساسه 

اره به این که ایمان دارم ولی فعلا عزمشو جزم کرده حرفشو ثابت کنه اگ بچم ی بادگلو بیاره یا ی عطسه  کنه میگه این چرت و پرتا رو میدین اینجور میشه