2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل درسته یا نه؟

65 بازدید | 5 پست

من لیسانس یه رشته پیرا پزشکی خواندم الان میخوام برای ارشد پیام نور حسابداری بخونم ؟ بنظرتون درسته یا نه چون کار برای اون رشته اولیم سخت گیر میاد توی شهری که زندگی میکنم اشباع شده. 

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

درسته 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه 

میتونی کلاس حسابداری هم بری 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

خب به شهرت نگاه کن . در شهدر من پادتی داشته باشی جغرافیا خوندی میشی کارمند بانک .

خودم بیکارم شغل نیست برام مدیریت خوندم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .