2777
2789
عنوان

واقعا مادرم خیلی تو زندگیش حماقت به خرج داده

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 33 پست
مادرم خیلی اخلاقش بده و به شدت کمبود محبت داره از جانب اونا خودش معتقده حتی اگر حق ما ظلم کنه و لقمه ...

واقعا متاسفم عزیزم ولی مادرتون هرجور باهاتون رفتار میکنه شمام همونجور باهاش رفتار کنید ولی بازم امیدوارم مادرتون متوجه اشتباهش بشه 

واقعا متاسفم عزیزم ولی مادرتون هرجور باهاتون رفتار میکنه شمام همونجور باهاش رفتار کنید ولی بازم امید ...

فکر نکنم متوجه اشتباهش بشه چون دیگه آدم که سنش بالا بره نمیتونه خودشو تغییر بده با اون همه بدی که در حقمون کرده خدا بهش شانس داده و همه نوکریشو میکنیم شاید اگر میتونستیم مثل خودش باشیم یکم به فکر میفتاد

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دارم غصه ی مامانتونو می‌خورم... فکر کن! ۹ ماه یه بچه رو با اون همه سختی در وجودت نگه داری، ح ...

به نظرم باید درموقعیتش قرار بگیری تا بفهمی بعضی از مادرا به قول خودتون با اینکه 9ماه بچه روحمل میکنن با چه زحمتی بزرگش میکنن اخرشم بچه های خواهر برادر خودشون رو ترجیح میدن به جگر گوشه شون 

به نظرم باید درموقعیتش قرار بگیری تا بفهمی بعضی از مادرا به قول خودتون با اینکه 9ماه بچه روحمل میکنن ...

بخداقسم این حرفی که میزنم حقیقته محضه من یه پسر دارم یادمه یه روز مادرم از دستم عصبانی شد فقط چون بهش گفتم لطفا یکم به فکر ما باش و مارم آدم حساب کن 

یقه شو پاره کرد بالای هزار بار زد روی سینه هاش و پسرمو نفرین میکرد و و با صدای بلند جیغ میزد خدا تو رو به عزای پسرت بنشونه خدایا پسرشو تیکه تیکه کن

من که همیشه میگم حلال نمیکنم وقتی مامانم میتونست واسه من بزار واسه این خواهر برادرهای بی شرفش گذاشت ...

اره دقیقا منم خاله هام وقتی کارشون گیره سراغ مامانم میان مامانم قبلا مث مادر شما بود هی پیگیر اونا ولی شکر خدا الان چن سالیه ک زیاد محلشون نمیده 

بخداقسم این حرفی که میزنم حقیقته محضه من یه پسر دارم یادمه یه روز مادرم از دستم عصبانی شد فقط چون به ...

انشالله پسرت همیشه سلامت باشه عزیزم من حرفتو خیلی خوب درک میکنم چون واسه خودمم همینطوره ماهم جرات نمیکنیم به مامانم بگیم بالا چشت ابرو شروع میکنه به نفرین با اینکه خیلی دوسش داریم ولی اون خانواده شو ترجیح میده.زندگیمون نابود شد به پای خانوادش

فکر نکنم متوجه اشتباهش بشه چون دیگه آدم که سنش بالا بره نمیتونه خودشو تغییر بده با اون همه بدی که در ...

فداتشم ک انق ماهی جواب بدیای مامانتو با خوبی میدی دلت بزرگه اجی جونم 

بنظرمن هرکسی جای خودشو داره ولی بچه خوده ادم باید تو اولویت باش عزیزم چرا با مامانت نمیحرفی بهش بگین ...

ااخه مگه می فهمند؟😐 بخدا برادرم و خانواده دایی م یک شهری بودند یک خبری شده بود. مادرم فقط نگران خانواده برادرش بود اصلا بچه ش هیچ😐

فداتشم ک انق ماهی جواب بدیای مامانتو با خوبی میدی دلت بزرگه اجی جونم

بخداقسم هر خوبی که بهش میکنم خودم به شخصه دلم راضی نیست و از روی اجباره نه اینکه دوستش داشته باشم عادت کردم اینجوری باشم از رو عادت و اجباره نه رضایت قلبی

انشالله پسرت همیشه سلامت باشه عزیزم من حرفتو خیلی خوب درک میکنم چون واسه خودمم همینطوره ماهم جرات نم ...

ماهم همه مون تباه و نابود و درحسرت زندگی دیگرانیم

ااخه مگه می فهمند؟😐 بخدا برادرم و خانواده دایی م یک شهری بودند یک خبری شده بود. مادرم فقط نگران خان ...

اتفاقا مامان منم یه داداش ناتنی داره بخدا پاش بیوفته پشت هممونو خالی میکنه بخاطر اون 

ااخه مگه می فهمند؟😐 بخدا برادرم و خانواده دایی م یک شهری بودند یک خبری شده بود. مادرم فقط نگران خان ...

دقیقا مادر منم همینه خیلی خیلی دلمو شکونده

اتفاقا مامان منم یه داداش ناتنی داره بخدا پاش بیوفته پشت هممونو خالی میکنه بخاطر اون 

من بارهای بار پسر خاله مو مهمون کردم اون حتی یه بارم منو دعوت نکرده یه بار گفتم مهمونی میگیرم اونو دعوت نمیکنم مادرم گفت مگه اون حروم زاده س مگه از ما جداس اون نباشه منم نیستم 

من بارهای بار پسر خاله مو مهمون کردم اون حتی یه بارم منو دعوت نکرده یه بار گفتم مهمونی میگیرم اونو د ...

ااخ اخ گفتی. عین مادر من. دختر دایی م با برادرم دوست شد وابسته ش کرد بعد تو دانشگاه با استادش قرار گذاشت ما رفتیم خواستگاری جواب دادند و یک ماه بعد با استادش آزدواج کرد. بعد برادرم هنوز بعد پنج سال دارو می خوره و نتوانسته با کس دیگه ای کنار بیاد. بعد مادرم با اونا رفت و آمد داره. یعنی یک ذره دلش نمی سوزه. 

پسر دایی م استاد دانشگاه ست همه و همه بهش منو پیشنهاد کردن خودش هم هی بهم توجه می کرد بعد مادرش جلو همه گفته بوده نه من فلانی رو قبول ندارم قشنگ نیست و ... بعد مادرم برای فوت همین زن دایی م یعنی خون گریه می کرد😐 ما حتی الان هم حق نداریم چیزی ش پشتش بکیم. 

من بارهای بار پسر خاله مو مهمون کردم اون حتی یه بارم منو دعوت نکرده یه بار گفتم مهمونی میگیرم اونو د ...

هزیزم تو زندگیتو بچسب میدونم مادره دوس داری بهتون بیشتر توجه کنه ولی وقتی میبینی اینجوریه توام زیاد توجه نکن زندگیتو بچسب خدا پسرتم برات صدساله کنه ایشالا