2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست
توی حمامم شلنگ جدا هست مال دستشویی فرنگیه آخه میگم‌بشین رو دوزانو پهن میشه کف حمام  کاش یاد م ...

اول تو اتاق موقع بازی اونطوری نشستن رو یادش بده لازم نیست زیاد بشینه در حد چند ثانیه که بشوریش بعدا که از پوشک گرفتی میتونه رو توالت فرنگی خودش بشینه دسشویی کنه باز موقع شستن اونجا یکم سخته بیاد چند ثانیه پایین بشوریش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم از پوشک گرفتنم سختیهای خودشو داره ۱ ساله درگیره جیشم تازه تازه داره میگه مثلا امروز یه ذره به شو ...

چندسالشه؟دخترمن هنوز دوسالش نشده بود دیگه نذاشت پوشکش کنم واقعا راحت شدیم جفتمون.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
زانوش هنوز اینقدر جون نداره الان یه دور عوضش کردم دوباره پی پی کرد دیگ خیلی کمردرد گرفتم  از ...

مگه بغلش میکنی خب شلوارشو درار ببر دیشویی پوشک بازکن یه گوشه بشینه بشورش بچه منم دوساله هست میخوام ماه بعد بگیرمش

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
دختره من لاغره تا ۲ سالگی تو روشویی میشستم روشوییمون بزرگه

من تا حدودای ۶ ماهگی تو روشویی میشستم بعد هم جابجا شدیم جا نبود تو روشویی خونه جدید 

هم دیگ بزرگ شدن

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
نه کاملا تمیز میشه تا الانم عفونت ادراری نگرفتن خداروشکر

دستمال مرطوب مشکلی نداره 

ولی در روز حداقل یکبار و اب بزن به بدنشون که یه ابی  به بدن خورده باشه فکر کن مدام تو پوشکه یه اب بخوره ادم حالش جا بیاد 😄

خداروشکر ولی دیگه استفاده نکن یکم به خودت سخت بگیر بشورش نهایتا روزی دوسه باره

دیسک کمر دارم به کنار ، دوقلو هستن تو حمام و دستشویی یکی رو میشورم اون یمی یا پشت در گریه میکنه سیاه میشه یا نیاد تو حمام بالاخره امکان نداره که نخوره زمین، به دردسرش نمیارزه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
نهایت دو بار یا سه بار در روز انجام میشه.  به کمر فشار میاد ولی انقدر سخت نیس

نمیدونم شاید من امشب دیگ خیلی بریدم

ولی کاش زودتر پوشکو کنار میذاشتیم

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
گلم از پوشک گرفتنم سختیهای خودشو داره ۱ ساله درگیره جیشم تازه تازه داره میگه مثلا امروز یه ذره به شو ...

چند سالشه کوچولوت؟؟😂

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞