2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست

دو سال و دوماهه شد از پوشک گرفتمش منم تو حموم میشیتم داشتم از کت و کول میفتادم ولی دیدم دختر خالم دوقلو داره میبذه تو دسشویی میشوره میگه میشینن رو زانو 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زانوش هنوز اینقدر جون نداره الان یه دور عوضش کردم دوباره پی پی کرد دیگ خیلی کمردرد گرفتم  از ...

عزیزم زانوش جون نداره چیه مگه میخواد چکار کنه !!! 

دو‌دقیقه بشینه بشوریش چرا انقدر سخت میکنی مسایلو که تهشم برا امر عادی بچه بهش حرف بزنی روشتو عوض کن 

یا دیگه خیلی حساسی از این صندلی های دستشویی بگیر بشینه  روش بشورش از اونهاییکه تو بارداری استفاده میشه یا چیزی شبیه اون که اندازش بشه 

از یک سال و نیمی میبردم تو دسشویی رو سنگ توالت میموند . پوشکشو باز میکردم . با فشار آب قشنگ میشستم اول  

‌بعدم با دست میشستم و خشک میکردم خودش می اومد تو اتاق پوشک می پوشیدم.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
ازپوشک بگیرش

گلم از پوشک گرفتنم سختیهای خودشو داره ۱ ساله درگیره جیشم تازه تازه داره میگه مثلا امروز یه ذره به شورتش پی پی خورده بود درآوردم بشورم گفتم برو از اتاق شورت بردار بپوش تا از دستشویی دربیام پی پیشو انداخته بود اتاق خوابش😐😐😂😂😂

زانوش هنوز اینقدر جون نداره الان یه دور عوضش کردم دوباره پی پی کرد دیگ خیلی کمردرد گرفتم  از ...

عزیزم تورو جون عزیزات دعواش نکن استرس میگیره میزنه به مثانش بعدم شب ادراری که واویلاست 

طفلک مگه چن سالشه

همون جوری رو دستات بشور تو حموم دختر من ۵ سالشه هنوز نمیتونه رو سنگ دستشویی بشینه پاهاش میلرزه

خوب سخته دیگه یه سالم تحمل کن کم کم از پوشک بگیرش

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
پوشکشوبازکردی ببردستشویی یه گوشه بشینه بشورش ازآخرم پاهاشوبشوربیادبیرون 

توی حمامم شلنگ جدا هست مال دستشویی فرنگیه

آخه میگم‌بشین رو دوزانو پهن میشه کف حمام

کاش یاد میگرفت

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
تا خالا که خداروشمر عوارض نداده

خداروشکر ولی دیگه استفاده نکن یکم به خودت سخت بگیر بشورش نهایتا روزی دوسه باره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
از یک سال و نیمی میبردم تو دسشویی رو سنگ توالت میموند . پوشکشو باز میکردم . با فشار آب قشنگ میشستم ا ...

چقدر خوب

بخدا حسرتتو خوردم

خسته ام خیلی

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

کارشو که تو پوشک کرده بجای بغل گرفتن و شستن.

بذار سر پا بمونه اگه نمی تونه بشینه .‌بعد پاهاشم قشنگ بشور.‌

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏