دو سال و دوماهه شد از پوشک گرفتمش منم تو حموم میشیتم داشتم از کت و کول میفتادم ولی دیدم دختر خالم دوقلو داره میبذه تو دسشویی میشوره میگه میشینن رو زانو
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
از یک سال و نیمی میبردم تو دسشویی رو سنگ توالت میموند . پوشکشو باز میکردم . با فشار آب قشنگ میشستم اول
بعدم با دست میشستم و خشک میکردم خودش می اومد تو اتاق پوشک می پوشیدم.
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
گلم از پوشک گرفتنم سختیهای خودشو داره ۱ ساله درگیره جیشم تازه تازه داره میگه مثلا امروز یه ذره به شورتش پی پی خورده بود درآوردم بشورم گفتم برو از اتاق شورت بردار بپوش تا از دستشویی دربیام پی پیشو انداخته بود اتاق خوابش😐😐😂😂😂
زانوش هنوز اینقدر جون نداره الان یه دور عوضش کردم دوباره پی پی کرد دیگ خیلی کمردرد گرفتم از ...
عزیزم تورو جون عزیزات دعواش نکن استرس میگیره میزنه به مثانش بعدم شب ادراری که واویلاست
طفلک مگه چن سالشه
همون جوری رو دستات بشور تو حموم دختر من ۵ سالشه هنوز نمیتونه رو سنگ دستشویی بشینه پاهاش میلرزه
خوب سخته دیگه یه سالم تحمل کن کم کم از پوشک بگیرش
عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞
خداروشکر ولی دیگه استفاده نکن یکم به خودت سخت بگیر بشورش نهایتا روزی دوسه باره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏