2777
2789

باعرض پوزش دخترم امروز دوبار پی پیش به رنگ سبز تیره بود تجربه ای دارین خیلی نگرانم تاببرم دکتر؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چیزایی ک خورده دقت کن  سرنا نخورده ؟ شب شکمش و گرم نگه دار

امروز گوجه سبز ،بستنی شکلاتی واینا خورده دیگه نمیدونم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اسهالیه یا معمولیه؟  گوش درد نداره؟

دفعات رفتن به دستشوییش یه مدته بیشتر شده نه اسهال نیست گوش درد هم نداره دوهفته قبل سرماخوردگی گرفت ولی اصلا تب نداشت.

دفعات رفتن به دستشوییش یه مدته بیشتر شده نه اسهال نیست گوش درد هم نداره دوهفته قبل سرماخوردگی گرفت و ...

پ بعید میدونم جیزی باشه عزیزم 

ولی برای اطمینان ببرش 

اینایی ک گفتی طبیعیه ایشالا میبریش خیالتم راحت میشه

پ بعید میدونم جیزی باشه عزیزم  ولی برای اطمینان ببرش  اینایی ک گفتی طبیعیه ایشالا میبریش ...

ممنونم دوست خوبم ❤