2777
2789
عنوان

امروز یک خبری شنیدم شوکه شدم

311 بازدید | 7 پست

دوتا دوست داشتم توی کلاس خیاطی هردو عالی مهربون هردو همزمان  عقد کردن عروسی یکیشون مته پیش بعد اما اون دومی عقد بود ب شدت ناز و پولدار حالا شنیدم داره طلاق میگیره خالش ب مامانم گفتم وقتی رفتیم باغ اشک میریخته گفته این اتاق من مال شما خاله من ک دیگه شوهر ندارم    یادمه موقع عقد خیلی زیاد شاد بود اختلاف هم سر لین بوده ک مادر داماد یهو بعد این همه وقت گفته هیچی ب نام عردس نمیکنم چون ب جای سکه قرار بود خونه ب نامش کنن  حتی گفته ریالی هم نمیدم چ برسه سکه

علت طلاق شد حرف مادر داماد؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت طلاق شد حرف مادر داماد؟

مادر داماد با پدر بزرگ عروس ب مشکل خورده سر ملک املاک های شخصی بعد دیگه نزاشته پسزش بره خونه دختر پسرش هم بله قربان گو مادرس  و مادر داماد گفته ک طلاق بیان بگیرن 

چطوری بدون هیچ مهریه ای عقد کردن چقدر ساده گرفتن

چون آشنا بودن دیگه خیلییییی آشنا بودن  بعد دختر دیگرون هم با برادر پسره ازدواج کرده بود چندین سال قبل ینی قرار بود دوتا خواهرا جاری بشن باهم

مادر داماد با پدر بزرگ عروس ب مشکل خورده سر ملک املاک های شخصی بعد دیگه نزاشته پسزش بره خونه دختر پس ...

پس پسر دهن بین بوده بهتر جدا شدن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!