2777
2789
عنوان

اضطراب

219 بازدید | 20 پست

بچه ها من نمیدونم چرا تو جمع حالم بد میشه ، سرگیجه میگیرم ، نفسم تنگ میشه ، دست پام یخ میکنه  ولی همینکه از جمع بیرون میام حالم خوب میشه و انگار نه انگار که چیزیم بوده خسته شدم بخدا دیگه ، آخه چرا من اینجورم 😔😢 با اینکه قرص آرامبخش و ضداسترس هم میخورم ولی فایده ای نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نحو دیگری منم همینطورم. بعد ازدواجم اینجور شدم.

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
من برعکس از بعد ازدواج بهتر شدم

حتما شوهرتون باعث اعتماد به نفستون شده. برعکس شوهر من

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.