2821
2789

موهاشو خیلی کوتاه کن حتی من خواهرم شپش گرفت ت مهد. بابام با ماشین موزر زد کچلش کرد سشوار بگیر همه چیز بنداز لباسشویی پاکسازی بشه خونتون خودتم صددرصد تخم شپش ت موهات رفته . اب اسفند دود شده. و حرارت . و کوتاهی تلا کچل شدن . همینارو انجام بدع

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بچه که بودم گرفتم به کل خانواده هم دادمicon اول خودت و هرکی تو خونه هست یه چیزی بزارین رو سرتون و ازش دور باشین که ازش نگیرین

من اون موقع مامانم اسپند میجوشوند داغ داغ میریختیم رو سرمون (آبش رو)و سس مایونز و ابلیمو هم همینطور

اینقدر زدیم تا بالاخره رفت البته یادمه دارو هم گرفتیم ولی استفاده نکردیم

تازه من احمق موهام تا کمرم بود ولی پسرونه کوتاهش کردم نگو این شپش نکبت تو ریشه مو هست اصلا کاری به بلندی مو نداشته اون موقع من کلاس دوم بودم

منم بچه که بودم گرفتم به کل خانواده هم دادم اول خودت و هرکی تو خونه هست یه چیزی بزارین رو سرتون و ا ...

اخه راحت تر میره وقتی موهات کوتاه کنی .

من بابام خواهرم کچل کرد . و همه چیز ت خونه پاکسازی شد تمیز شد لباسشویی و این حرفا. مدام سشوار بگیر ب کف سرش حرارت بخوره تخماش بسوزه.

از داروخونه شامپوی مخصوصشو بگیر طبق دستور استفاده کنیه شونه مخصوصم داره هر روز موهاشو با اون شونه کن ...

زدم کلی ولی هنوز هست

خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.

از دارو خانه شاپو مخصوص بگیر بزن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

سریعا ببرید دکتر باید آمپول و قرص تجویز بشه

بالش و رختخواب ، لباس های زیر معدوم شود

موها یا با ماشین زده بشه و یا خیلی کوتاه

شامپو سلنیوم از داروخانه تهیه کنید ، بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه شستشو شود

ya-zahra