2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 6230 بازدید | 87 پست
چه خوب ک با لتروزول جواب گرفتی من قرص خوردم امپول hmg هم چند بار سه چار بار زدم نهایت یه فولیکول بال ...

ممنون عزیزم ❤❤

بمن شیاف پروژسترون داد ک هر شب استفاده میکنم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ❤❤ بمن شیاف پروژسترون داد ک هر شب استفاده میکنم

اها شیاف بهتره ب من امپول داده بود سری اول میزدم ده روز روزی یکی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره گلم منم با شیاف راحتترم

شنبه آزمایش دادی حتما بیا خبرم کن ان شاالله که مثبته و نمیخواد این راه طولانی رو بری

سلام عزیزم دیروز آز دادم منفی شدم

عزیزم الان میفهمت خودم اینا رو تجربه کردم ان شاالله که خدا دامنت و ب زودی سبز کنه

شما روز چند انتقالتونه؟بی بی چک نزدین؟

روز یازده بی بی نزدم چون امپول hcg زدم مثبت کاذب میده انقدر منفی دیدم ک طاقتش و ندارم 

سلام عزیزم ببخشید با آیو آی جنسیت بچه رو مشخص میکنن یا آی وی اف؟

با ای یو ای هم تعیین جنسیت میکنن مثلا اسپرم ها رو میشورن  اسپرم های پسر و دختر جدا میکنن  اما خو نسبت ب ای وی اف  درصد احتمالش کمتره 

سلام عزیزم خوبی گلم شما دکترتون خانم دکتر شه بخشه...راضی هستین ازشون؟ منم با ایشون آی یوآی کردم من ...

عزیزم منم این ماه ای یو ای کردم تو چن روزه ای یو ای شدی؟ انشاالله جوابش مثبت بشه برات گلی

برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنید بچه ها❤️ممنونم🙏😘